1. Prima pagina
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Lăptişorul de matcă

Blog

Lăptişorul de matcă - Ingredientul cu proprietăţi infinite


Deşi se utilizează de mii de ani pentru tratarea şi prevenirea mai multor afecţiuni, lăptişorul de matcă rămâne o curiozitate a naturii. Nici chiar astăzi, cu toate că ştiinţa pare mai evoluată ca niciodată, nu se cunosc 3% din ingredientele care intră în compoziţia sa.

Orice lăptișor de matcă are efect curativ?


În acest articol vei citi despre lăptișorul de matcă, însă acum nu voi scrie despre efectele sale benefice (despre acestea am aici, pe blog, un alt articol scris), ci despre rezultatul surprinzător al unui experiment din care rezultă care este lăptișorul de matcă cu o valoare teapeutică completă.

Îmi pare rău, sper să nu te superi!


Am fost întrebat de mai multe ori de ce nu există Black Friday și la apicolele nefalsificate pe care, după cum bine știi, le obțin în munți, lângă Tușnad. Am răspuns scurt că nu este și nici nu va fi! Fără supărare!

Unde a dispărut Maestrul Mierar?


Îmi cer scuze că nu ți-am mai scris în ultima perioadă, sezonul greoi al apiculturii mi-a solicitat foarte mult timp, în principal datorită vremii capricioase. Acum însa, consider terminat acest an apicol, deroarece toate familiile de albine sunt pregatite pentru iernare.

Produsele stupului contra coronavirus

M-a scos din sărite faptul că acum vor să vaccineze și copiii de 5 și 12 ani. De ce? Pentru că spun că transmit virusul mai departe! Păi nu este suficient de clar pentru toată lumea că și cei vaccinați transmit virusul. Și cum să fie acum cu cei vaccinați ...?

Cele mai căutate produse apicole