» Termeni și condiții

Termeni si Conditii

Contract intre Cumparator si www.apithera.ro denumita in continuare Vanzator.

1.SITE

Pagina de internet apithera.ro este operata de catre Szafta Szabolcs Pfa, cod unic de inregistrare 27671180, nr de ordine F14/650/2010, cu sediul in: Micfalau 337, jud Covasna, si se gaseste sub numele de domeniu www.apithera.ro

2. ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

Utilizand acest site esti de acord in totalitate cu acesti Termeni si Conditii, fara nicio alta restrictie. Daca nu esti de acord cu unul din punctele descrise, nu utiliza acest site.

3. CONDITIILE VANZATORULUI

Orice comanda efectuata pe site va fi considerata drept intentia ta de a utiliza un produs sau serviciu. Prin completarea formularului de comanda, esti de acord cu Termenii si Conditiile prezentului contract. Dupa ce am primit solicitarea ta, vei primi un e-mail de confirmare (sau orice modalitate de confirmare a comenzii) de la Vanzator si va intra in vigoare prezentul contract.

4. ANULARI / MODIFICARI

In cazul in care doresti anularea sau modificarea comenzii, în decursul a 24 de ore este responsabilitatea ta de a informa in scris Vanzatorul despre intentiile tale. Vanzatorul nu poate anula/modifica comanda ta inainte de a primi cererea ferma.

5. PLATA

Nu acceptam alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site.

6. UTILIZAREA SITE-ULUI

Vanzatorul nu este responsabil pentru aptitudinile utilizatorului de a accesa sau utiliza site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini.

7. OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

Vanzatorul nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. Poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult.

8. INTERZICEREA ACCESULUI PE SITE

Pentru a utiliza serviciile acestui site trebuie sa ai 18 ani implintiti. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a interzice oricand accesul pe site fara o notificare prealabila.

9. INFORMATII

Titularul de drepturi nu isi asuma responsabilitatea pentru pagubele directe sau indirecte, rezultate din utilizarea site-ului. Toate ideile, sugestiile, conceptele, propunerile pot fi utilizate exclusiv pe propria raspundere.

10. FORTA MAJORA

Vanzatorul nu este responsabil in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora.
Evenimentele majore includ, dar fara a se limita la, interventii guvernamentale, razboaie, incendii, inundatii, accidente grave etc, care pot afecta Vanzatorul.

11.MODIFICARI ASUPRA SITE-ULUI

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica continutul site-ului, baza de date, precum si alte caracteristici ale site-ului.

12. LITIGII

In caz de litigiu, se va incerca o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 zile de la inregistrarea reclamatiei la sediul Vanzatorului. In cazul in care nu este posibila rezolvarea litigiilor pe aceasta cale, se va recurge la solutionarea pe cale juridica.

13. DREPTURI DE AUTOR

Tot continutul paginii de internet www.apithera.ro este protejat de drepturi de autor. Reproducerea, copierea, distribuirea partiala sau integrala a informațiilor, fotografiilor de pe acest site pot fi efectuate doar dupa acordul scris al proprietarului.

Confidentialitate

Despre această Politică de confidenţialitate

Prezenta Politică de confidențialitate (“Politica”) explică modul în care Szafta Szabolcs Pfa colectează, utilizează şi gestionează informaţiile tale cu caracter personal. Szafta Szabolcs Pfa se angajează să protejeze şi să îți respecte confidențialitatea. Citeşte prezenta Politică cu atenţie ca să înţelegi de ce şi cum colectăm datele de la tine şi cum vor fi utilizate.
Cu privire la datele cu caracter personal pe care le colectăm, Szafta Szaqbolcs Pfa este “operator de date”, adică entitatea care stabileşte scopurile pentru care şi mijloacele prin care datele cu caracter personal sunt prelucrate.
În cazul în care trebuie să ne contactezi în legătură cu informaţiile tale cu caracter personal sau această Politică, foloseşte următoarele date de contact:

  • Nume entitate: Szafta Szabolcs Pfa
  • Cod unic de inregistrare: 27671180, nr. de ordine F14/650/2010
  • Adresa: Micfalau 337, jud Covasna.
  • E-mail: hello@apithera.ro

 

Politica prelucrarii datelor cu caracter personal

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 190/2018 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Szafta Szabolcs Pfa. are obligatia de a administra in conditii de siguranta datele personale care ne sunt furnizate.

Astfel ne obligam sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate prin intermediul site-ului www.apithera.ro, asa cum prevad dispozitiile legii 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor)Drepturile persoanei vizate sunt prevăzute de Capitolul III din Regulamentul (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016.

 

Datele personale pe care le prelucram

Cand comanzi sau achizitionezi un serviciu de pe site-ul nostru sau prin intermediul celorlalte metode ale noastre de contact (telefon, email, Facebook sau orice retea de socializare, WhatsApp etc.), iti vom cere sa ne furnizezi informatii cu caracter personal, inclusiv numele si prenumele, data nasterii, sexul, adresa, carte de identitate, numarul de telefon, adresa de email, informatii cu privire la cartea de credit si nationalitatea, detaliile pentru facturare, inclusiv CNP.

Cand iti creezi un cont pe site-ul nostru, iti vom solicita sa ne furnizezi informatii cu caracter personal, inclusiv numele si prenumele, sexul, numarul de telefon, adresa de email si parola.
Cand te abonezi la Newsletter sau la alte servicii de furnizare informatii, iti vom cere sa ne furnizezi adresa ta de email sau si prenumele.Cand ne scrii, folosind formularele de pe site-ul nostru, iti cerem sa ne furnizezi datele tale de contact: numele si prenumele, adresa de email, numarul de telefon.

 

Datele cu caracter personal pe care le colectam automat

Cand vizitezi website-ul www.apithera.ro, colectam automat anumite informatii, care includ, dar nu se limiteaza la adresa ta IP, informatii cookie, mai exact data si ora la care ai accesat serviciile noastre, hardware-ul, software-ul sau browser-ul pe care le folosesti si informatiile despre sistemul de operare al computerului tau, cum ar fi setarile privind limba si locatia de unde accesezi serviciile noastre.

Cand iti creezi un cont pe site-ul nostru web, cand achizitionezi un serviciu sau cand te abonezi la Newsletter-ul nostru, colectam, de asemenea, informatii cu privire la istoricul cautarilor si achizitiilor tale si despre activitatea ta pe site-ul nostru web, inclusiv informatii cu privire la click-uri si la paginile pe care le-ai vazut.

 

Gazduirea datelor

Datele personale colectate sunt inregistrate, utilizate, stocate si organizate pe servere protejate, la terti, precum si pe orice alte suporturi care permit astfel de operatiuni, in conditii de securitate optima, prin mijloace adecvate. Pentru gazduirea in siguranta a datelor personale, folosim serviciile unor firme specializate.

 

Cum protejam datele colectate de la dvs

Www.apithera.ro se angajeaza sa protejeze datele dvs. personale impotriva pierderii, utilizarii incorecte, divulgarii, modificarii, indisponibilitatii, accesului neautorizat si distrugerii, si ia toate masurile de precautie rezonabile pentru a proteja confidentialitatea acestor date, inclusiv prin utilizarea unor masuri organizatorice si tehnice adecvate.

Accesul dvs. la serviciile si produsele www.apithera.ro este protejat de parola contului dvs. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Www.apithera.ro nu va va cere niciodata parola conturilor dvs. in mesaje sau telefoane nesolicitate. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa dati click pe butonul „Deconectare” din contul dvs. din cadrul serviciilor online oferite de www.apithera.ro la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestora. Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatii personale in legatura cu dumneavoastra atunci cand alte persoane pot avea acces la dispozitivul dvs.

Sa aveti in vedere ca transmisia de date prin intermediul internetului nu poate fi garantata ca fiind 100% sigura. Cauzele pot fi numeroase, cum ar fi, dar fara a se limita la: conexiunea dvs. nesigura de wi-fi, virusi sau programe te tip troian/malware, accesul direct al altor persoane etc. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, www.apithera.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre Apithera, atat pe canale de comunicare cat si in cadrul aplicatiei. Pe aceasta cale va aducem la cunostinta ca exista acest risc.

In momentul in care primim informatiile transmise de dvs., va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, prin implementarea de masuri care sa impiedice accesul neautorizat, utilizarea necorespunzatoare, modificarea, distrugerea ilegala sau accidentala si pierderile accidentale.
Datele cu caracter personal pentru o perioadă mai lungă decât este necesar pentru îndeplinirea scopului specific de utilizare.

 

Cum folosim datele Dvs. personale?

Colectăm și utilizăm datele Dvs. personale în următoarele scopuri:

în scopul facilitării furnizării de servicii și produse şi servicii (inclusiv de la terţi) pe site-ul nostru web pentru informarea clienţilor/cumpărătorilor privind situaţia contului lor de utilizator, inclusiv validarea, expedierea şi facturarea comenzilor, rezolvarea problemelor de orice natură referitoare la o comandă, respectiv la bunurile şi/sau serviciile achiziţionate. În acest scop colectăm următoarele date: numele și prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail, sexul și data nașterii, adresa de livrare, date aferente plăţilor;

  • pentru a vă trimite newslettere. În acest scop colectăm următoarele date: numele, prenumele, numărul de telefon și adresa de e-mail;
  • pentru a vă furniza oferte alcătuite pe baza preferinţelor Dvs. În acest scop colectăm următoarele date: numele, prenumele, numărul de telefon și adresa de e-mail;
  • pentru a comunica cu Dvs. în procesul de efectuare a sondajelor despre satisfacţia clienţilor în scopuri de analiză, pentru îmbunătăţiri ale calităţii, pentru dezvoltări ale serviciilor, pentru a îmbunătăţi performanţele site-ului web, pentru a măsura succesul campaniilor de publicitate sau pentru a ne adapta serviciile la cerinţele Dvs. În acest scop colectăm următoarele date: numele, prenumele, numărul de telefon și adresa de e-mail.

De asemenea, vom putea folosi datele Dvs. personale pentru aceste motive dacă vom considera necesar în vederea asigurării intereselor noastre legitime. Pentru mai multe informații, vă rugăm să observați cele de mai jos. Temeiul juridic pentru prelucrare: necesar pentru executarea unui contract (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protectia datelor).

Motivul pentru care este necesar pentru executarea unui contract: avem nevoie de informatiile colectate prin formularul de plasare a comenzii pentru a ne indeplini obligatiile care decurg din contract, respectiv trimiterea bunurilor comandate. Temeiul legal pentru prelucrare: respectarea unei obligatii legale (articolul 6 alineatul (1) litera (c) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Obligatie legala: avem obligatia legala de a va emite o factura pentru bunurile si serviciile pe care le-ati achizitionat de la noi, in care sunteti inregistrat in scopuri de TVA si solicitam informatiile obligatorii colectate in acest scop de formularul nostru de plata.

 

Informatii optionale

De asemenea, va rugam sa va exprimati consimtamantul daca doriti sa primiti comunicari de marketing de la noi. Pentru informatii suplimentare, consultati sectiunea "Comunicari de marketing" de mai jos. Temeiul legal pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (a) din Regulamentul general privind protectia datelor).

Interesele legitime: sunteti de acord sa procesam orice informatie optionala pe care o furnizati prin trimiterea acestor informatii catre noi, pentru ca dumneavoastra sa fiti in permanenta informati despre ofertele si serviciile noastre.


Comunicari de marketing

La finalizarea comenzii veti avea optiunea de a primi comunicari de marketing de la noi, bifand optiunea care indica faptul ca doriti sa primiti comunicari de marketing de la noi.

 

Transferul si stocarea informatiilor dvs.

Utilizam un serviciu furnizat de o parte terta pentru a trimite newslettere si pentru administrarea listei noastre de e-mailuri, respectiv Mailchimp. Informatii despre politica sa de confidentialitate gasi aici: https://mailchimp.com/contact/
Mailchimp utilizeaza tehnologii pentru a masura randamentul campaniilor de newsletter, cum ar fi ratele de livrare, ratele de deschidere si ratele de clicuri si rate de dezabonare, linkuri cu care a interactionat clientul.

Temeiul juridic pentru prelucrare: consimtamantul (articolul 6 alineatul (1) litera (a) din Regulamentul general privind protectia datelor). Consimtamantul: va acordati consimtamantul de a va trimite informatii despre bunurile si serviciile noastre prin inscrierea pentru a primi astfel de informatii in conformitate cu pasii descrisi mai sus.

 

Drepturile dumneavoastra

Puteți să ne solicitați să vă confirmăm dacă datele dumneavoastră cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de noi, să vă furnizăm o copie a datelor dumneavoastră cu caracter personal și/sau să le corectăm. În anumite circumstanțe, aveți dreptul să ne solicitați să ștergem datele dumneavoastră cu caracter personal sau, în baza dreptului la portabilitate, să ne cereți să transferăm o parte din datele dumneavoastră cu caracter personal către dumneavoastră sau către alte entități. Aveți, de asemenea, dreptul de a vă opune unor prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal (de exemplu, utilizarea prelucrării în scopuri de marketing direct sau anumitor decizii luate numai prin prelucrare automatizată (inclusiv crearea de profiluri).

În cazul în care v-am solicitat consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, aveți dreptul să retrageți acest consimțământ fără efecte negative asupra dumneavoastră. În cazul în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal deoarece avem un interes legitim în a proceda astfel (după cum s-a explicat mai sus), aveți, de asemenea, dreptul de a vă opune acestei prelucrări. De asemenea, aveți dreptul să restricționați prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în anumite circumstanțe.

Rețineți faptul că drepturile dumneavoastră descrise mai sus pot fi limitate în anumite situații și fac obiectul legilor și reglementărilor aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal; de exemplu, dreptul dumneavoastră de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal poate fi limitat în cazul în care putem demonstra că avem motive legitime convingătoare pentru a prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal care prevalează față de interesele dumneavoastră. Va trebui să vă dovediți identitatea și să ne oferiți alte detalii care să ne ajute să răspundem cererii dumneavoastră. Nu vom percepe o taxă pentru a răspunde cererii dumneavoastră cu excepția cazului în care acest lucru este permis de lege și, în cazul în care se percepe o astfel de taxă, aceasta va fi rezonabilă și proporțională cu cererea dumneavoastră.

 

Securitatea datelor

Păstrăm datele dumneavoastră pe serverele noastre și pe servere găzduite de terțe părți (inclusiv serviciilor de cloud ale terţelor părţi cloud - ”cloud-based services”). Folosim măsuri tehnice și organizatorice adecvate, menite să vă protejeze datele cu caracter personal și să împiedice accesul neautorizat. Am intrat în relații contractuale cu terţe părţi care oferă servicii de găzduire și aceste contracte includ obligații privind securitatea organizațională și tehnică a datelor cu caracter personal.

 

Fișierele de tip Cookie și widgeturi de comunicare socială

Website-urile noastre utilizează fișiere de tip Cookie pentru a vă distinge de ceilalți Utilizatori ai Website-urilor noastre. Acest lucru ne ajută să vă oferim o experiență bună atunci când navigați pe Website-urile noastre și ne permite, de asemenea, să ne îmbunătățim Website-urile. Această prelucrare se bazează pe consimțământul dumneavoastră exprimat pe Website-urile noastre sau prin setările din browserul dumneavoastră. Pentru informații detaliate despre fișierel de tip Cookie pe care le folosim, cât timp le folosim și despre scopurile pentru care le folosim, consultați Politica noastră privind fișierele de tip cookie.

 

Sesizări cu privire la Confidențialitate

În măsura în care aveți orice îngrijorare cu privire la confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal pe care le procesăm, sau doriți să efectuați o reclamație legată de confidențialitate, vă rugăm să ne transmiteți un e-mail la adresa de email hello@apithera.ro.