Misiune


Sunt un apicultor traditional, care încearcă să umble în lume cu ochii deschiși!

Vindecarea tatălui meu de o boală gravă, canceroasă este o întâmplare adevărată ale cărei detalii, învățăminte le împărtășesc cu oricine, la fel și cu Tine.

După părerea mea și Tu ai dreptul la o viață lungă lipsită de boli!

Scopul meu este să împart experiențele mele, cunoștințele de o calitate corespunzătoare, să îţi ofer o direcție corectă pe baza căreia să te poți orienta - ca și cum ai avea o busolă in mână -, să poți lua decizii rezonabile pentru dobândirea unui nivel ridicat de energie, a unei calități superioare a vieții, pentru o viață completă, mai sănătoasă.

Să-ți fac cunoscute toate produsele minunate ale stupului, să înveți utilizarea lor corectă pentru că sunt convins, produsele stupului sunt excelente instrumente atât pentru dobândirea unei vieți lungi lipsite de boli, cât și pentru recuperarea sănătății.


Văd și faptul că scopul industriei farmaceutice nu este să fim informați corect. Pentru ei este important să trăim cumva, cât mai bolnavi, consumând cât mai multe "medicamente".

Știai că rata mortalității cauzate de efectele secundare ale medicamentelor se află pe locul patru pe lista celor mai frecvente cauze ale decesului, imediat după afecțiunile cardiovasculare, afecțiunile tumorale și bolile sistemului digestiv?


Sunt convins și de faptul că medicina tradițională populară, medicina alternativă, forţa naturii, rațiunea sunt mai eficiente în multe cazuri decât substanțele artificiale comerciale de azi, înregistrate ca „medicamente.”
 

Îți doresc o zi cu multă sănătate!
Szabi, Maestrul Mierar