1. Prima pagina
 2. »
 3. Produse din stup
 4. »
 5. Mixturi apiterapeutice
 6. »
 7. Apimix de imunitate Copii
Apimix de imunitate Copii
 • Apimix de imunitate Copii
 • Apimix de imunitate Copii
 • Apimix de imunitate Copii
 • Apimix de imunitate Copii
 • Apimix de imunitate Copii
 • Apimix de imunitate Copii

Apimix de imunitate Copii

Amestecul este un excelent fortifiant cu acţiune puternic imunizantă pentru copii. Acţiunea sa imuno-stimulatoare este dată de complexitatea elementelor nutritive a compuşilor care intră în compoziţia mixului.


Despre apimix de imunitate copii

Fiind destinat copiilor, alcoolul folosit pentru extragerea propolisului a fost evaporat din produs. Amestecul este un excelent fortifiant cu acţiune puternic imunizantă pentru copii. Întrucât este un produs 100% natural, conţinând numai ingredientele specificate, se poate administra cu încredere copiilor cu vârsta de peste 2 ani.

Acţiunea sa imuno-stimulatoare este dată de complexitatea elementelor nutritive, a compuşilor care intră în compoziţia mixului, printre care amintim Vitamina C, care este renumită pentru efectul ei de susținere a imunității, la fel prin prezența în cantități însemnate în forma lor naturală a vitaminelor A, complexul B, E, sistemul imunitar are numai de beneficiat.

Antioxidanții și mineralele prezente au, de asemenea, un rol bine definit în a fortifica sistemul natural de apărare.

Apimix de imunitate copii conține:

 • Miere de albine pură
 • Polen crud
 • Propolis extract moale
 • Apilarnil
 • Lăptişor de matcă autohton

Mierea de albine este un aliment cu adevărat remarcabil nu doar prin compoziţia sa, ci şi prin metoda prin care ia naştere. Amestecul de zaharuri, enzime, minerale, vitamine şi aminoacizi este unic şi complet diferit de orice alt îndulcitor de pe planetă. Mierea este un biostimulator natural, având efect antiinflamator, antibacterian, laxativ, tonic şi regenerativ.

Polenul are o valoare nutritivă mare, fiind foarte bogat în vitamine (conţine vitaminele: A, B, C, E şi K), minerale (calciu, fier, magneziu, zinc, fosfor, sodiu, potasiu), enzime şi acid lactic. Polenul este o sursă de energie, vitalitate şi bunăstare generală. Este un remediu eficient în tulburări de creștere la copii, al imunităţii scăzute, cu efect de energizare şi de revigorare a organismului.

Propolis extract moale, are proprietăţi antibiotice, antioxidante, antifungice, antiinflamatorii şi antimicrobiene. Este foarte eficient în ameliorarea durerilor în gât, în special la copii. De aceea, pentru o acţiune mai rapidă, se poate pulveriza direct pe gâtul inflamat al micuţilor. De asemenea, se utilizează cu succes pentru prevenirea şi combaterea paraziţilor intestinali.

Lăptişorul de matcă are o compoziţie complexă şi unică în acelaşi timp. Se ştie că lăptişorul este hrana exclusivă a mătcii – regina stupului. Şi nu întâmplător aceasta este vietatea din stup care trăieşte cel mai mult (4 – 5 ani faţă de aproximativ 2 luni albinele obişnuite). De aici putem deduce că una dintre acţiunile sale este de a prelungi durata de viaţă.

Pe lângă aceasta, se mai poate utiliza cu scop imunostimulator, de prevenire a bolilor neurodegenerative, pentru a îmbunătăţi nivelul colagenului la nivelul pielii, ca remediu împotriva depresiei şi ca stimulent intelectual.

Apilarnilul are multe efecte întăritoare: creşte imunitatea organismului, datorită calităţii ridicate a nutrienţilor pe care îi conţine; îmbunătăţeşte performanţele intelectuale şi motricitatea copiilor preşcolari datorită componentelor bioactive; reduce stresul extrem şi surmenajul la persoanele tinere care desfăşoară activităţi intelectuale sau care lucrează foarte mult

Administrarea profilactică a apimixului de imunitate copii

Copii 3-6 ani - o jumătate de linguriță de 3 ori pe zi, copii mai mari de 6 ani - o linguriță de trei ori pe zi, cu o jumătate de oră înainte de mese.

Se păstrează în frigider. Apimixul de imunitate are proprietatea de a se sedimenta, trebuie amestecat înainte de fiecare administrare.

Contraindicaţii  la apimixul de imunitate copii

Nu se recomandă copiilor cu varsta sub un an, celor alergici sau cu hipersensibilitate la produsele apicole.

 

46,00 lei
Gramaj
Cantitate:
Adaugă în coș

Mărturiile voastre

Ramona, Cluj

" Am primit produsele dumneavoastră! Am pus totul la frigider! Mă bucur mult că ați reușit să îmi trimiteți pachetul ieri și a ajuns azi!
Vă apreciez enorm munca pe care o depuneți împreună cu albinuțele hărnicuțe și sunt fericită că am ocazia să cumpăr niste produse extraordinare!
Să aveți spor în toate și tot binele din lume!!!
Doamne ajută! "Părerile voastre
* Informațiile de pe pagina www.apithera.ro sunt prezentate cu scop de completare a informațiilor generale , nu au rolul de a diagnostica sau trata afecțiuni medicale și nu substituie sfaturile sau prescripțiile medicului. Citește aici despre declarația la descrierea produselor