Apimix energizant
 • Apimix energizant
 • Apimix energizant
 • Apimix energizant
 • Apimix energizant

Apimix energizant

Amestecul este un excelent revigorant. Întrucât este un produs 100% natural, complex și nutritiv, tonifiază, fortifică și energizează tot organismul slăbit.


Despre apimixului energizant

Acţiunea sa energizantă, imuno-stimulatoare este dată de complexitatea elementelor nutritive ale compuşilor care intră în compoziţia mixului. Apimixul energizant este un amestec apicol natural, biologic activ care păstrează deopotrivă calităţile mierii, a polenului, tincturii de propolis şi ale apilarnilului, amplificând efectele prin sinergia lor.

Beneficiile Apimixului energizant

 • Tonifiază, fortifică și energizează tot organismul
 • Întărește sistemul imunitar
 • Creste rezistența la efort fizic și intelectual
 • Ajută la prevenția cazurilor de răceală, gripă
 • Amelioreaza simptomele afecțiunilor aparatului respirator
 • Ajută în ameliorarea afecțiunilor gastro-intestinale
   

Apimixul energizant conţine:

 • Miere naturală de albine, pură 65%
 • Polen crud 30%
 • Tinctură de propolis 3%
 • Apilarnil 2%

Mierea naturală de albine este un aliment cu adevărat remarcabil nu doar prin compoziţia sa, ci şi prin metoda prin care ia naştere. Amestecul de zaharuri, enzime, minerale, vitamine şi aminoacizi este unic şi complet diferit de orice alt îndulcitor de pe planetă.
Mierea este un biostimulator natural, având efect antiinflamator, antibacterian, laxativ, tonic şi regenerativ.

Păstura are o valoare nutritivă mare, fiind foarte bogată în vitamine (conţine vitaminele: A, B, C, E şi K), minerale (calciu, fier, magneziu, zinc, fosfor, sodiu, potasiu), enzime şi acid lactic. Este un leac eficient în afecţiunile colonului, reumatism, osteoporoză, afecţiunile prostatei, avitamonoze şi imunitate scăzută.

Tinctura de propolis are proprietăţi antibacteriene, este un dezinfectant puternic şi se administreză cu succes în aproape 200 de afecţiuni. De asemenea, este un antialergenic valoros şi are efect antiinflamator, antiseptic, antioxidant şi antitumoral, fiind recomandat persoanelor care suferă de diferite forme de cancer.

Lăptişorul de matcă are o compoziţie complexă şi unică în acelaşi timp. Se ştie că lăptişorul este hrana exclusivă a mătcii – regina stupului. Şi nu întâmplător aceasta este vietatea din stup care trăieşte cel mai mult (4 – 5 ani faţă de aproximativ 2 luni albinele obişnuite). De aici putem deduce că una dintre acţiunile sale este de a prelungi durata de viaţă.

Pe lângă aceasta se mai poate utiliza cu scop imunostimulator, de prevenire a bolilor neurodegenerative, pentru a îmbunătăţi nivelul colagenului la nivelul pielii, ca remediu împotriva depresiei şi ca stimulent intelectual.

Administrarea profilactică a apimixului energizant

La adulți 4-6 lingurițe pe zi, la copii 1-3 lingurițe în mai multe prize, cu o jumătate de oră înainte de mese.

Se păstrează în frigider. Apimixul energizant are proprietatea de a se sedimenta, trebuie amestecat înainte de administrare.

Contraindicaţii  la apimixul de imunitate

Nu se recomandă copiilor cu varsta sub 1 ani, celor alergici sau cu hipersensibilitate la produsele apicole.

 

35,00 lei
Gramaj
Cantitate:
Adaugă în coș

Mărturiile voastre

Mariana, Bihor

"Cumpăr de câțiva ani produsele apicole de la Apithera. Calitate, promptitudine, prezentare ireproșabilă! Mulțumesc d-lui apicultor!"


Marius, Craiova

"Incep prin a va mulțumi, am recepționat comanda trimisa de dumneavoastră. Produsele au ajuns în condiții bune, modul de ambalare a coletului este perfect. 

Va dați seama că aseară după ce a ajuns coletul am trecut la desfacerea lui, curiozitatea era mare. Ce pot sa va spun după ce am gustat câteva dintre produse este ca mierea de mană este deosebită, este foarte bună la fel și energizantul apimix, iar polenul are un gust dulce acrișor fabulos. Începând de ieri, categoric sunt clientul produselor Apithera și o sa recomand și la prietenii mei același lucru."Părerile voastre
* Informațiile de pe pagina www.apithera.ro sunt prezentate cu scop de completare a informațiilor generale , nu au rolul de a diagnostica sau trata afecțiuni medicale și nu substituie sfaturile sau prescripțiile medicului. Citește aici despre declarația la descrierea produselor