Apimix imunizant
 • Apimix imunizant
 • Apimix imunizant
 • Apimix imunizant
 • Apimix imunizant
 • Apimix imunizant

Apimix imunizant

Amestecul este un excelent fortifiant cu acţiune puternic imunizantă, un produs 100% natural. Acţiunea sa imuno-stimulatoare este dată de complexitatea elementelor nutritive a compuşilor care intră în compoziţia amestecului.


Despre apimixului de imunitate

Amestecul este un excelent fortifiant cu acţiune puternic imunizantă. Acţiunea sa imuno-stimulatoare este dată de complexitatea elementelor nutritive, a compuşilor care intră în compoziţia mixului. 

Aici amintim vitamina C, care este renumită pentru efectul ei de susținere a imunității, la fel, prin prezența în cantități însemnate în forma lor naturală a vitaminelor A, complexul B, E, sistemul imunitar are numai de beneficiat.
Antioxidanții și mineralele prezente au și ele un rol bine definit în a fortifica sistemul natural de apărare.

Beneficiile apimixului imunizant:

 • Tonifiază, fortifică și energizează tot organismul uman
 • Întărește sistemul imunitar și rezistența la efort fizic și intelectual
 • Îmbunătățește capacitatea de memorare și stimulează procesul de învățare
 • Acționează benefic asupra funcționării sistemului nervos
 • Ajută în prevenția cazurilor de răceală, gripă și, în general, a afecțiunilor aparatului respirator
 • Ajută în ameliorarea afecțiunilor gastro-intestinale
 • Încetinește semnele de îmbătrânire, acționând favorabil asupra longevității

Apimix de imunitate conține:

 • Miere pură de albine
 • Polen crud
 • Tinctură de propolis 
 • Extract moale din propolis
 • Lăptişor de matcă românesc
 • Apilarnil

Mierea de albine este un aliment cu adevărat remarcabil, nu doar prin compoziţia sa, ci şi prin metoda prin care ia naştere. Amestecul de zaharuri, enzime, minerale, vitamine şi aminoacizi este unic şi complet diferit de orice alt îndulcitor de pe planetă.
Mierea este un biostimulator natural, având efect antiinflamator, antibacterian, laxativ, tonic şi regenerativ.

Polenul crud are o valoare nutritivă mare, fiind foarte bogată în vitamine (conţine vitaminele: A, B, C, E şi K), minerale (calciu, fier, magneziu, zinc, fosfor, sodiu, potasiu), enzime şi acid lactic. Polenul este o sursă de energie, vitalitate şi bunăstare generală.
Este un remediu eficient al imunităţii scăzute, cu efect de energizare şi de revigorare a organismului.

Tinctura de propolis are proprietăţi antibiotice, antioxidante, antifungice, antiinflamatorii şi antimicrobiene. Pe plan mondial propolisul este utilizat pe scară largă în prevenirea inflamațiilor, bolilor cardiace, hepatice, diabetului, dar și a unor forme de cancer.

Lăptişorul de matcă  autohton are o compoziţie complexă şi unică în acelaşi timp. Se ştie că lăptişorul este hrana exclusivă a mătcii – regina stupului. Şi nu întâmplător aceasta este vietatea din stup care trăieşte cel mai mult (4 – 5 ani faţă de aproximativ 2 luni albinele obişnuite).
De aici putem deduce că una dintre acţiunile sale este de a prelungi durata de viaţă.

Pe lângă aceasta se mai poate utiliza cu scop imunostimulator, de prevenire a bolilor neurodegenerative, pentru a îmbunătăţi nivelul colagenului la nivelul pielii, ca remediu împotriva depresiei şi ca stimulent intelectual.

Apilarnilul are multe efecte întăritoare: creşte imunitatea organismului, datorită calităţii ridicate a nutrienţilor pe care îi conţine; îmbunătăţeşte performanţele intelectuale datorită componentelor bioactive; reduce stresul extrem şi surmenajul la persoanele tinere care desfăşoară activităţi intelectuale sau care lucrează foarte mult.

Administrarea profilactică a apimixului imunizant

La adulți 3-5 lingurițe pe zi, în mai multe prize, cu o jumătate de oră înainte de mese.

Se păstrează în frigider. Apimixul de imunitate are proprietatea de a se sedimenta, trebuie amestecat înainte de administrare.

Contraindicaţii la apimixul de imunitate

Nu se recomandă copiilor cu vârsta sub 7 ani, celor alergici sau cu hipersensibilitate la produsele apicole, femeilor gravide.

 

65,00 lei
Gramaj
Cantitate:
Adaugă în coș

Mărturiile voastre

Lacramioara Timisoara

"Am primit și noi comanda: miere de mana, miere de salcâm, tinctura de propolis,apimix pt copii și pt adulți. Suntem foarte mulțumiți de calitatea produselor!!! Va mulțumim!"


Ramona, Cluj

" Am primit produsele dumneavoastră! Am pus totul la frigider! Mă bucur mult că ați reușit să îmi trimiteți pachetul ieri și a ajuns azi!
Vă apreciez enorm munca pe care o depuneți împreună cu albinuțele hărnicuțe și sunt fericită că am ocazia să cumpăr niste produse extraordinare!
Să aveți spor în toate și tot binele din lume!!!
Doamne ajută! "


Bucuresti, Silvia

"Întradevăr, calitatea produselor primite este foarte bună! Frumos ambalate, curate, aromate, plăcute la gust, eficiente pentru sănătate, toate la superlativ! Mulțumiri, voi reveni cu noi solicitări!"Părerile voastre

Dorin Herlo
16.12.2020
Apimix de imunitate
Produs minunat pentru valențele sale sănătoase și de prevenție. Noi (soția și cu mine) îl consumăm cu plăcere de o lună de zile. Vom continua (dealtfel am primit chiar azi comanda făcută, în aceleași condiții de sigurață, promptitudine și estetism) fiindcă produsul își dovedește efectul. Multumim Maestrului Mierar! Esti într-adevăr maestru! Sărbători cu sănătate și împliniri ca să le poți împărtăși cu alti oameni dragi și apropiați! La mulți ani!* Informațiile de pe pagina www.apithera.ro sunt prezentate cu scop de completare a informațiilor generale , nu au rolul de a diagnostica sau trata afecțiuni medicale și nu substituie sfaturile sau prescripțiile medicului. Citește aici despre declarația la descrierea produselor