1. Prima pagina
 2. »
 3. Produse din stup
 4. »
 5. Coșuri cadou cu delicii
 6. »
 7. Coșuri cadou cu delicii Crăciun
 8. »
 9. Coș cu delicii Crăciun grande gourmet
Coș cu delicii Crăciun grande gourmet
 • Coș cu delicii Crăciun grande gourmet
 • Coș cu delicii Crăciun grande gourmet
 • Coș cu delicii Crăciun grande gourmet
 • Coș cu delicii Crăciun grande gourmet
 • Coș cu delicii Crăciun grande gourmet

Coș cu delicii Crăciun grande gourmet

Ești în căutarea cadoului ideal de Crăciun, care să fie sănătos, veritabil, cu produse apicole dintr-o sursă de incredere?


Toate cosurile Cadou de Craciun s-au epuizat. Iti multumesc! Szabi

Care să exprime Dragostea și grija Ta, precum și să ofere o experiență unică pentru cei dragi?

Prin pachetele cadou cu tematică de Crăciun pregătite minuțios de mine nu oferi doar produse apicole nefalsificate, ci și o mică bucată din frumusețea, prospețimea naturii, a zumzetului și muncii albinelor.


Ofer pachetele cadou într-o lădiță ornamentală din lemn, frumos concepută, decorată manual, care creează imediat o atmosferă de sărbătoare.

Ambalajul elegant transmite ceea ce reflectă și produsele apicole 100% naturale: faptul că este un cadou prețios și deosebit.

În acest pachet artizanal de Crăciun am selectat adevărate bunătăți, ca astfel să fie completă sărbătoarea:

 

 • un borcănel rafinat cu miere de mană – 250 gr
 • un borcănel rafinat cu miere de tei – 250 gr
 • un borcănel rafinat cu miere de Iulie – 250 gr
 • un borcănel rafinat cu miere de salcâm – 250 gr
 • un borcănel prețios cu pastură românească – 100 gr
 • o sticluță cu tinctură de propolis veritabilă 30% – 50 ml
 • o lumânare încântătoare din ceară naturală de albine, model brad sau Mos Crăciun

Anul acesta oferă un cadou care reprezintă valoare reală, unicitate și calitate ridicată, pentru că am inclus în pachet doar produse apicole obținute în locuri care nu au tangență cu industria, agricultura intensivă sau aerul poluat.

Caracterizarea mierii de mană

Mierea de mană înglobează note bogate de aromă de caramel, un gust lemnos foarte delicios și specific și o ușoară aromă de fructe coapte, de o culoare brun-roșiatică închisă.
Acest tip de miere este cel mai greu de obținut, condițiile climaterice au un impact major asupra producerii acestuia.

Mierea pură de mană conţine un cocktail de minerale (calciu, magneziu fier, potasiu, fosfor, seleniu), substanţe antioxidante, acizi organici, bioflavonoide, vitamine (în special C şi grupul B), multă inhibină (bactericid puternic) şi enzime.

Caracterizarea mierii de tei

Culoarea mierii de tei este mai închisă decât cea a mierii de salcâm, poate varia de la galben deschis la chihlimbar.
Conținutul bogat în uleiuri volatile îi imprimă mirosul și gustul caracteristic, un parfum inconfundabil, specific florilor de tei, cu o ușoară notă amăruie pe lângă gustul dulce.

Mierea naturală de tei are proprietăți de calmare asupra sistemului nervos, efect sedativ, destresant.

Caracterizarea mierii de Iulie

Mierea naturală de albine din plante medicinale de Iulie

se obţine din nectarul mai multor plante: cicoare, urechea porcului, mentă, şovârf, sunătoare, trifoi roşu, redă parfumul diafan, dar bogat, al dealurilor, văilor înflorite din regiunea Tușnad.

Acest tip de miere este bogat în antioxidanţi, care provin dintr-o varietate de surse vegetale prețioase, majoritar plante medicinale  şi contribuie la îmbunătăţirea sistemului imunitar.
 

 Caracterizarea mierii de salcâm

Aromele delicate ale mierii de salcâm te avânta în adâncurile pădurilor de salcâm. Aroma sa fină și nuanțele florale subtile îți reamintesc de liniștea serilor de mai, aproape simți o briză plăcută atingându-ți obrazul, aducând o bogată aromă de salcâm din văile acoperite cu arbori plini de flori albe.

Este un sortiment de miere foarte popular, de un dulce moderat, având caracteristica de a nu cristaliza timp îndelungat.

Caracterizarea păsturii autohtone

Păstura nu este altceva decât polenul transformat biochimic, în mod naturalâ, în stup.

Procesul durează aproximativ 2 luni rezultatele fiind dezvoltarea de microorganisme-cum sunt de exemplu lactobacilii, fermentări, crește concentrația vitaminei B, vitamina K, se produce acid lactic, mai multe granule de polen cu exina lizată, o mai bună absorbție.

Păstura este recunoscută în special pentru proprietăţile sale de regenerare a ficatului, fiind utilizată cu succes în afecţiuni hepatice, în detoxifierea organismului, în afecțiunile tubului digestiv.

Lumânarea din ceară naturală de albine

Există ceva liniștitor în parfumul și lumina caldă a lumânării din ceară de albine. Lumânarea din ceară naturală emană un miros de rășini, cu nuanțe dulci de miere, de-a dreptul încântător.

Lumânarile din ceară naturală sunt o soluție întru totul naturală și nu elimină substanțe toxice pentru organism, precum cele făcute din parafină. Eliberează uleiuri volatile și ioni negativi, cu efecte benefice sistemului respirator.

Este o alegere ideală de a fi utilizate pentru a crea un ambient plăcut la diferite ocazii, precum masa de Crăciun.
Timpul de ardere, aproximativ 4,5 ore.

 

Sortiment terminat


Părerile voastre

Carmen Constantin
12.01.2024
Exceptional
As dori sa va multumesc pe aceasta cale pentru coletul care a ajuns repede. Cosuletele arata exceptional si va reprezenta cel mai frumos cadou pentru prietenii nostri.
Va dorim multa sanatate atat DVS cat si milioanelor de albine harnice pe care le aveti, putere de munca si prosperitate in Noul An!* Informațiile de pe pagina www.apithera.ro sunt prezentate cu scop de completare a informațiilor generale , nu au rolul de a diagnostica sau trata afecțiuni medicale și nu substituie sfaturile sau prescripțiile medicului. Citește aici despre declarația la descrierea produselor