1. Prima pagina
 2. »
 3. Produse din stup
 4. »
 5. Mixturi apiterapeutice
 6. »
 7. Miere cu apilarnil din Belşug
Miere cu apilarnil din Belşug
 • Miere cu apilarnil din Belşug
 • Miere cu apilarnil din Belşug

Miere cu apilarnil din Belşug

Mierea cu apilarnil este un amestec biologic activ, ajută la îmbunătăţirea fertilităţii, fiind și afrodisiac la bărbați.


Conține miere naturală pură(70%) și apilarnil crud (30%) din propria stupină.

Beneficiile mierii cu apilarnil

Mierea cu apilarnil din belșug este o adevărată „bombă” nutritivă, având proprietăţi energizante, vitalizante şi tonifiante, datorate conţinutului ridicat de substanţe nutritive complexe:
proteine - aminoacizi esenţiali, glucide, fosfolipide, săruri minerale şi oligoelemente, vitamina A, B1, B2, B6, E, beta-caroten, riboflavină, acid nicotinic, colină, tiamină, fitomenadionă şi precursori de hormoni sexuali vegetali.

Pe lângă proprietăţile sale de revigorare a organismului, mierea pură cu apilarnil ajută la îmbunătăţirea fertilităţii, fiind și afrodisiac la bărbați. În plus, se recomandă pentru creşterea imunităţii copiilor şi a masei musculare la persoanele care practică diverse sporturi.

Mierea cu apilarnil este benefică şi în cazul femeilor. 2 – 4 lingurite pe zi pot ajuta eficient în perioada menstruală sau în dismenoree.

Mierea și apilarnilul au efecte hepato-protectoare, fiind recomandat consumul lor în cazul persoanelor care suferă de diverse afecțiuni hepatice.
Pe lângă efectul hepatoprotector constatat la persoanele care sunt sub tratament citostatic, s-a demonstrat că are şi un efect de regenerare celulară şi de refacere a imunităţii organismului, ceea ce favorizează ameliorarea stării generale a organismului.

Proprietățile apilarnilului românesc

Întrucât provine de la partea masculină a stupului, apilarnilul are foarte multe efecte benefice pentru bărbaţi: stimulează apetitul, are efect biostimulator, ajută la menţinerea tonusului musculaturii şi, de asemenea, la creşterea masei musculare – datorită acestei proprietăţi, este un produs foarte apreciat de sportivii de performanţă.

Ajută la îmbunătăţirea dinamicii sexuale prin stimularea funcţiei erectile şi creşterea duratei actului sexual. În general, contribuie la menţinerea vitalităţii organismului.

Proprietățile mierii pure

Mierea nu numai ca este un vehicul eficient în transportul și asimilarea apilarnilului, dar prin sinergia lor se completeaza reciproc. Astfel, mierea amplifică efectele benefice ale apilarnilului în special în:

 • afecțiuni digestive
 • afecțiunile aparatului respirator
 • afecțiuni ginecologice, dereglări menstruale
 • afecțiuni neuropsihice
 • carențe nutritive
 • afecțiuni renale

Administrarea profilactică a mierii cu apilarnil din belșug

La adulţi se administrează 3 – 4 linguriţe pe zi, iar la copii 1 – 2 linguriţe, în mai multe prize, înainte de ora 18.00.

Pentru rezultate vizibile, se recomandă o cură de 5 - 6 săptămâni cu pauză de 2 săptămâni și se poate relua.
Se păstrează în congelator! Nu îngheață și se poate consuma imediat cum se scoate din congelator.

Contraindicaţii la miere cu apilarnil

Nu se recomandă femeilor care alăptează, persoanelor alergice la produsele apicole, copiilor sub un an.

 

Sortiment terminat
Gramaj


Părerile voastre

SORIN M
07.12.2023
F BUN
PRODUSELA AMBALATE CU MARE GRIJA,LIVRARE PROMPTA,PRODUS F BUN,VA MULTUMESC.
Sebastian
11.06.2022
apilarnil excelent
Am primit produsele ambalate cu mare atentie - pungi termoizolante. Wow! numai pt asta o sa comand in continuare. Apilarnil am luat de 50% concentratie si imi cere corpul zilnic. abia astept, e mai bun ca orice prajitura! ma simt excelent cu el. simt ca vitalizeaza f bine corpul. si n-am mai gasit la nimeni asa o concentratie mare 50% apilarnil !!
Cosma Ioan Adrian
29.05.2021
EXTRAORDINAR
Super produse . Un om care își iubește cu adevărat meseria .
Costea Roxana
05.03.2021
Foarte multumita!
Am primit produsele impachetate cu multa grija, cu gheata si izolate termic, astfel incat sa fie pastrata temperatura corespunzatoare a acestora si implicit proprietatile binefacatoare. Multumesc!
Lupu Bogdan
14.09.2020
Foarte mulțumit!
Am primit comanda a doua zi. Domnul Szabi este un adevărat maestru, am rămas impresionat de grija cu care acest OM a împachetat borcanul de miere și de faptul ca a folosit o punga termoizolanta în care a pus mierea însoțită de gheață. (Produsul trebuie păstrat la rece). Cu siguranță o sa mai comand și o sa îl recomand tuturor.* Informațiile de pe pagina www.apithera.ro sunt prezentate cu scop de completare a informațiilor generale , nu au rolul de a diagnostica sau trata afecțiuni medicale și nu substituie sfaturile sau prescripțiile medicului. Citește aici despre declarația la descrierea produselor