1. Prima pagina
 2. »
 3. Produse din stup
 4. »
 5. Mixturi apiterapeutice
 6. »
 7. Miere cu lăptişor de matcă din Belşug
Miere cu lăptişor de matcă din Belşug
 • Miere cu lăptişor de matcă din Belşug
 • Miere cu lăptişor de matcă din Belşug
 • Miere cu lăptişor de matcă din Belşug

Miere cu lăptişor de matcă din Belşug

Mierea cu lăptişor de matcă romanesc este o combinaţie excelentă utilizată în special pentru efectele sale deosebite de menţinere a sănătăţii mintale, actionând asupra longevității, de stimulare a imunităţii organismului în mod natural.


Conține miere pură 95% și lăptișor de matcă din stupina proprie 5%

Beneficiile mierii cu lăptișor de matcă din belșug

Atât mierea pură, cât şi lăptişorul de matcă sunt două ingrediente cu multiple proprietăţi nutritive și terapeutice.
Prin asocierea mierii pure și a lăptișorului de matcă autohton, colectat în stupina proprie obținem mai multe beneficii; mierea nu numai că este un vehicul eficient în transportul și asimilarea lăptișorului de matcă, dar, prin sinergia lor, se completeaza reciproc.

Astfel, mierea amplifică efectele benefice ale lăptișorului de matcă, în special în:

 • afecțiuni metabolice
 • afecțiunile aparatului respirator
 • probleme imunologice
 • boli infecțioase
 • probleme ale aparatului digestiv
 • întărirea imunității
 • creșterea rezistenței fizice și psihice
 • încetinirea semnelor de îmbătrânire

Lăptişorul de matcă mai conţine acetilcolină – o substanţă care îi conferă unicitate întrucât este singurul produs natural în care se găseşte. Aceasta asigură sănătatea sistemului nervos, având rol de neurotransmiţător.
Datorită acestui lucru, mierea cu lăptişor de matcă este recomandată persoanelor vârsnice pentru menţinerea şi îmbunătăţirea sănătăţii mintale.

Proprietățile lăptişorului de matcă românesc

Lăptişorul de matcă este hrana reginei stupului (matca). Spre deosebire de albinele lucrătoare care trăiesc 2 luni, matca are o viaţă mai lungă de 4 ani.

Pornind de la această constatare simplistă, s-au realizat numeroase studii care au demonstrat că, într-adevăr, lăptişorul de matcă este un ingredient cu puternice proprietăţi de stimulare a imunităţii, capabil să prevină și să încetinească semnele de îmbătrânire, acționând favorabil asupra longevității.

Dintre toate produsele naturale cunoscute în prezent, lăptişorul de matcă conţine cea mai mare concentraţie de vitamina B5, care este un antioxidant puternic. De asemenea, conţine toţi aminoacizii esenţiali şi acizii cu efect antitumoral.

Mierea este un aliment de excelență

Mierea este un aliment, dar și un medicament. Sunt uimitoare beneficiile curative ale mierii pure, indicate în cazuri de astenie, stări de convalescență, afecțiuni imunologice,oboseală fizică, oboseală intelectuală, infecții, probleme digestive, probleme hepatice.

Administrarea profilactică a mierii cu lăptişor de matcă din belșug

La adulţi se administrează 3 – 4 linguriţe pe zi, iar la copii 1 – 2 linguriţe. Se ține în gură, sub limbă cât mai mult timp, apoi se înghite.

Pentru rezultate vizibile, se recomandă o cură de 6 săptămâni cu pauză de 2 săptămâni și se poate continua alte 6 săptămâni.
Se păstrează în frigider. Mierea cu lăptișor de matcă din belșug are proprietatea de a se sedimenta, trebuie amestecată înainte de administrare.

Contraindicaţii la miere cu laptișor de matcă

Nu se recomandă femeilor însărcinate, persoanelor alergice la produsele apicole, copiilor sub un an.

 

61,00 lei
Gramaj
Cantitate:
Adaugă în coș

Mărturiile voastre

Daniela, Constanta

"Multumesc mult pentru comanda si pt modul rapid in care mi- ati trimis-o. Gustul produselor este senzational, eu fiind un consumator de produse apicole, dar la Dvs totul este net superior."


Ileana, Bucuresti

"Multumiri si felicitari pentru felul cum  va faceti meseria si cum puteti sa redati increderea in produsele naturale autohtone! O zi minunata va doresc!!! "


Maria, Sighisoara

"Am primit azi coletul, va mulțumesc pt toată munca depusa sunt produse de cea mai înaltă calitate de aceea fac cadouri de crăciun pt familie"Părerile voastre

Andreea
19.02.2021
Produse de o calitate superioara
Am primit produsele impachetate impecabil, totul este de o calitate superioara, polenul are un gust minunat, mierea cu laptisor de matca la fel. Recomand aceste produse apicole, eu si familia mea vom comanda in continuare! Mult succes in tot ce faceti!* Informațiile de pe pagina www.apithera.ro sunt prezentate cu scop de completare a informațiilor generale , nu au rolul de a diagnostica sau trata afecțiuni medicale și nu substituie sfaturile sau prescripțiile medicului. Citește aici despre declarația la descrierea produselor