1. Prima pagina
  2. »
  3. Produse din stup
  4. »
  5. Mixturi apiterapeutice
  6. »
  7. Miere cu polen din Belşug
Miere cu polen din Belşug
  • Miere cu polen din Belşug
  • Miere cu polen din Belşug
  • Miere cu polen din Belşug
  • Miere cu polen din Belşug

Miere cu polen din Belşug

Mierea cu polen din belșug este unul dintre cele mai puternice energizante naturale, are capacitatea de a regenera organismul într-o manieră unică.


Conține miere naturală pură 70% și polen crud 30%

Beneficiile mierii pure și ale polenului

Mierea cu polen este unul dintre cele mai puternice energizante naturale. Polenul are capacitatea de a regenera organismul într-o manieră unică, ajută la menţinerea sănătăţii ficatului şi la menţinerea funcţiilor metabolice în parametri optimi. De aceea este frecvent recomandat bolnavilor în convalescenţă.

Sinergia dintre miere și polenul natural crud aduce un aport nutritiv foarte valoros, este un regulator și al functiilor metabolice, asimilându-se rapid și ușor în sistemul digestiv.

Vă va ajuta să vă îmbunătăţiţi capacitatea de concentrare, să diminuaţi stresul. O minte mai relaxată şi mai puţin stresată face omul fericit, nu-i aşa? Consideraţi mierea cu polen un elixir al fericirii şi consumaţi-l cu încredere, Îi veţi simţi imediat efectul.

Mierea este un aliment de excelență

Mierea este un aliment, dar și un medicament. Sunt uimitoare beneficiile curative ale mierii pure, indicate în cazuri de astenie, stări de convalescență, afecțiuni imunologice,oboseală fizică, oboseală intelectuală, infecții, probleme digestive, probleme hepatice.

Caracteristicile polenului crud

Polenul conţine un complex de vitamine (vitamina A, B, C, E), antioxidanţi, flavonoizi şi minerale (potasiu, fier, magneziu, calciu, fosfor ) care îţi dau energia de care ai nevoie şi te ajută să-ţi menţii organismul tânăr şi plin de vitalitate.

Efectul stimulant, nutritiv al polenului crud poate fi valorificat foarte bine de cei care suferă de subnutriție, denutriție.
Polenul crud conţine mulţi antioxidanţi, susţinând activitatea sistemului imunitar în lupta împotriva infecţiilor respiratorii. Polenul crud, de asemenea, hranește și regenereaza celulele ficatului.

Administrarea profilactică a mierii cu polen

La adulți se recomandă 3-5 lingurițe/zi, iar la copii 1 – 3 linguriţe/zi, înainte de mese cu minim 30 minute.

Se păstrează în frigider. Mierea cu polen din belșug are proprietatea de a se sedimenta, trebuie amestecată înainte de administrare.

Contraindicaţii la miere cu polen din belșug

Nu se recomandă femeilor însărcinate, celor alergici la produsele stupului şi copiilor sub 3 ani.

 

29,00 lei
Gramaj
Cantitate:
Adaugă în coș


Părerile voastre

Marilena
14.04.2022
Delicioasa
Miere adevărată plina de savoare. Sunteți într-adevăr maeștrii în apicultura. Felicitări!* Informațiile de pe pagina www.apithera.ro sunt prezentate cu scop de completare a informațiilor generale , nu au rolul de a diagnostica sau trata afecțiuni medicale și nu substituie sfaturile sau prescripțiile medicului. Citește aici despre declarația la descrierea produselor