1. Prima pagina
 2. »
 3. Produse din stup
 4. »
 5. Mixturi apiterapeutice
 6. »
 7. Miere cu propolis din belşug Copii
Miere cu propolis din belşug Copii
 • Miere cu propolis din belşug Copii
 • Miere cu propolis din belşug Copii
 • Miere cu propolis din belşug Copii

Miere cu propolis din belşug Copii

Amestecul conţine extract de propolis, rezultat prin evaporarea alcoolului, astfel se poate folosi fără rețineri la copii.


Mierea cu propolis din belşug Copii conține

 • miere de albine pură 95%
 • tinctură de propolis 5% (alcoolul  este evaporat din amestec)

La prepararea tincturilor, folosesc un propolis de o calitate ridicată, însemnând propolis brut colectat din stup în condiții optime și cu un conținut scăzut de ceară în compoziție.

Beneficiile mierii și ale propolisului

Mierea şi propolisul reprezintă o combinaţie complexă, întrucât ambele conţin substanţe cu puternice efecte benefice. Este foarte indicată utilizarea mierii și a propolisului pentru prevenirea şi tratarea răcelilor şi a afecţiunilor respiratorii.
Combinaţia de miere şi propolis reduce simptomele bolii şi grăbeşte vindecarea. Se poate utiliza cu succes şi ca adjuvant în alte infecţii.

De asemenea, este un excelent fortifiant. Condiţia pentru a obţine efectul garantat este să o consumaţi cu regularitate.

Mierea are nenumărate beneficii pentru sănătate

Este un elixir excelent pentru gât

Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătaţii, mierea este un emolient, adică o substanţă care ameliorează iritaţiile de la nivelul gurii şi gâtului.

Este un antibiotic natural

Mierea este recomandată pentru dezinfectarea aparatului respirator. Aceste acțiuni le exercită prin proprietățile pe care mierea le întrunește, antibacteriene, antiinfecţioase, antivirale, antibiotice, antitusive, expectorante.

Tratează rănile

Până la sfârşitul secolului al 20-lea mierea a fost utilizată împotriva infecţiilor. Odată cu apariţia penicilinei, această utilizare a fost mult diminuată. În zilele noastre, folosirea mierii pentru tratarea rănilor este o metodă naturistă care începe să recâştige popularitate.

Energizant natural

O dietă sănătoasă, precum şi un stil de viaţă echilibrat constituie cea mai bună reţetă pentru a avea energia zilnică, dar dacă vă doriţi ceva mai mult de atât, mierea este una dintre opţiunile sănătoase pe care o puteţi folosi cu încredere.
Sportivii de performanţă ştiu, probabil, cel mai bine la ce ma refer – mierea îi ajută să aibă energie mai mult timp şi îî ajută să îşi îmbunătăţească performanţele.


Ce credeţi că se întâmplă dacă veţi combina aceste beneficii cu alte proprietăţi nemaipomenite ale propolisului, de pildă? Vă răspund tot eu: se va întâmpla un lucru minunat! Din combinaţia a două ingrediente miraculoase va rezulta... miraculos la pătrat.

Propolisul se întrebuinţează pentru mai multe beneficii pe care le aduce:

 • în primul rând este recunoscut efectul său antimicrobian
 • propolisul este un antibiotic natural cu spectru larg, fără efecte adverse
 • este un antioxidant natural şi are efect antitumoral
 • are efect antiinflamator şi antiviral
 • stimulează imunitatatea organismului
 • previne îmbătrânirea şi deteriorarea celulelor

… iar lista rămâne deschisă

Administrarea profilactică a mierii cu propolis din belșug Copii

La copii sub trei ani, câte o jumătate de linguriţă de 3 ori pe zi, la copii peste trei ani, câte o linguriţă de 3 ori pe zi, minim cu o jumătate de oră înainte de mese.

Contraindicaţii la miere cu propolis din belșug

Nu se recomandă celor alergici la produsele stupului şi copiilor sub un an.

 

35,00 lei
Gramaj
Cantitate:
Adaugă în coș

Mărturiile voastre

Lavinia, Bacau

"Un produs de exceptie care m-a cucerit de la prima degustare, la fel polenul crud si tinctiura de propolis! Seriozitate,respect pentru cumparatori si pentru ei! Acum, aceste produse nu imi mai lipsesc din casa.Multumesc pentru sfaturi si indrumari!"


Andreea, Suceava
Recomand produsele de la @apithera.ro pentru că sunt de cea mai buna calitate!


 Părerile voastre
* Informațiile de pe pagina www.apithera.ro sunt prezentate cu scop de completare a informațiilor generale , nu au rolul de a diagnostica sau trata afecțiuni medicale și nu substituie sfaturile sau prescripțiile medicului. Citește aici despre declarația la descrierea produselor