1. Prima pagina
  2. »
  3. Produse din stup
  4. »
  5. Căpăceală cu miere
  6. »
  7. Căpăceală cu miere de salcâm 800 gr
Căpăceală cu miere de salcâm 800 gr
  • Căpăceală cu miere de salcâm 800 gr
  • Căpăceală cu miere de salcâm 800 gr
  • Căpăceală cu miere de salcâm 800 gr

Căpăceală cu miere de salcâm 800 gr

Căpăceala reprezintă capacul fagurelui care este formată din ceară de albine, iar sub acest căpăcel se află cea mai valoroasă miere teraputică, enzime, propolis, antibiotice naturale, dar si canități foarte mici de venin de albine.

48,00 lei
Cantitate:
Adaugă în coș

Mărturiile voastre

P. Florian

" Salut Maestre, și ptr toți cititorii, cumpărătorii tăi. Căpăceala este un produs apicol care ajută în lupta împotriva covid, cei care au boli cu plămânii au o șansă în plus.
Dimineața și seara o linguriță de căpăceala și juma de ora, nici să bea,nici să mănânce, eu am scăpat de pata pe plămân. "


Ștefania, Craiova.

" Am testat produsele și îmi amintesc de minunata copilărie când produsele nu aveau gustul modificat. Este pentru prima data când sunt respectata ca și client. Mulțumesc pt. ca existați. "Părerile voastre
* Informațiile de pe pagina www.apithera.ro sunt prezentate cu scop de completare a informațiilor generale , nu au rolul de a diagnostica sau trata afecțiuni medicale și nu substituie sfaturile sau prescripțiile medicului. Citește aici despre declarația la descrierea produselor