1. Prima pagina
  2. »
  3. Produse din stup
  4. »
  5. Căpăceală cu miere
  6. »
  7. Căpăceală cu miere de salcâm 800 gr
Căpăceală cu miere de salcâm 800 gr
  • Căpăceală cu miere de salcâm 800 gr
  • Căpăceală cu miere de salcâm 800 gr
  • Căpăceală cu miere de salcâm 800 gr

Căpăceală cu miere de salcâm 800 gr

Acest sortiment s-a terminat. Capacela pot expedia in recipiente mai mici, ambalat la 380 grame, il gasesti pe acest link
Iti multumesc pentru intelegere, Szabi - Maestrul Mierar.


Căpăceala reprezintă capacul fagurelui care este formată din ceară de albine, iar sub acest căpăcel se află cea mai valoroasă miere teraputică, enzime, propolis, antibiotice naturale, dar si canități foarte mici de venin de albine.

Sortiment terminat

Mărturiile voastre

P. Florian

" Salut Maestre, și ptr toți cititorii, cumpărătorii tăi. Căpăceala este un produs apicol care ajută în lupta împotriva covid, cei care au boli cu plămânii au o șansă în plus.
Dimineața și seara o linguriță de căpăceala și juma de ora, nici să bea,nici să mănânce, eu am scăpat de pata pe plămân. "


Ștefania, Craiova.

" Am testat produsele și îmi amintesc de minunata copilărie când produsele nu aveau gustul modificat. Este pentru prima data când sunt respectata ca și client. Mulțumesc pt. ca existați. "Părerile voastre

Daniela Stancu
30.01.2021
Produse de calitate inalta
Toate produsele cumpărate de la dumneavoastră sunt desăvârșite. Nici capaceala cu miere nu este mai prejos: un gust și miros minunate, plina de minerale și energie pentru organism. De când am descoperit Apithera, nu am mai cumpărat din alta parte. Va mulțumesc pentru tot ceea ce faceți, cu dăruire, din tot sufletul. Împliniri frumoase și prosperitate sa aveți! ????????
Mihai Nițu
01.04.2021
Excelent
Cea mai buna și curata pe care am mâncat-o până acum și care ma ajutat indradevar în probleme de sănătate pe care le am, de acum voi fi clientul vostru fidel
Bobe Marinela
19.04.2021
Produse calitative
Consum aceste produse :polen crud,miere de salcam,pastura si capaceala cu miere de salcam de un an de zile.Ma bucur ca suntem sanatosi si acest virus nu a avut impact asupra noastra .Toate gandurile bune maestre mierar!

Bobe Marinela
05.06.2021
Produse calitative
Excelente produse!Consum aceste produse apicole din martie 2020.Consider ca m-au ajutat foarte mult in depășirea tuturor dificultăților din aceasta perioada pandemica.Am rugămintea sa îmi comunicați când revine polenul crud pentru afecțiunile cardiologice și capaceala cu miere de salcâm.Multumesc!
Cristina Tudor
18.09.2021
Apreciere
Încă de la început de când am văzut produse le mi am zis că trebuie să fie ceva aparte, apoi, le am comandat.Gust desăvârșit la.mierea de salcâm, mierea de mai, capaceala si multe altele comandate de a lungul timpului.Ma bucur că am cumpărat de la un OM, nu de la o firma.Felicitari pt.cum ați gândit o sa vă adresați cumpărătorilor și chiar e calitate in toate.Sanatate tuturor.
Iulia Rebegea
19.09.2021
Minunate!
Mierea exceptionala, prezentare de nota 10! Revenim mereu cu placere...* Informațiile de pe pagina www.apithera.ro sunt prezentate cu scop de completare a informațiilor generale , nu au rolul de a diagnostica sau trata afecțiuni medicale și nu substituie sfaturile sau prescripțiile medicului. Citește aici despre declarația la descrierea produselor