1. Prima pagina
 2. »
 3. Produse din stup
 4. »
 5. Miere pură
 6. »
 7. Miere de mană pură
 8. »
 9. Miere de mană pură 390gr
Miere de mană pură 390gr
 • Miere de mană pură 390gr
 • Miere de mană pură 390gr
 • Miere de mană pură 390gr

Miere de mană pură 390gr

Miere de mană naturală, pură, pentru apiterapie, cu indicaţii în anemie, rahitism copii, osteoporoză. Cules din pădurile submontane de lângă Tuşnad.


 

Mierea de mană este poate tipul de miere cu aspectul cel mai puţin comercial – datorită culorii mai închise, dar unul dintre cele mai sănătoase sortimente.

Conţine un adevărat cocktail de minerale (calciu, magneziu fier, potasiu, fosfor, seleniu), substanţe antioxidante, acizi organici, bioflavonoide, vitamine (în special C şi grupul B), multă inhibină (bactericid puternic) şi enzime.

Substanţele minerale, proteice şi unii acizi se găsesc în cantităţi de 5 până la 10 ori mai mari decât în mierea din flori.

Ce este mierea pură de mană?

Mierea de mană este mai specială faţă de toate celelalte sortimente şi datorită faptului că nu provine din nectar, ci din mana -secretia afidelor- o substanţă dulce care se găseşte în anumite perioade ale anului pe frunzele sau tulpinile unor arbori (răşinoase, stejar). – afidele – nişte insecte mici care se hrănesc cu seva copacilor şi care elimină o substanţă dulce, mana, culeasă ulterior de albine.

Cum spuneam la început, mierea de mană are o culoare diferită faţă de a mierii din flori. Aceasta poate varia în funcţie de sursa de provenienţă, de la maroniu închis sau chiar negricioasă, brună-roşiatică sau chiar verzuie. Gustul ei este şi el diferit, mai puţin dulce, cu note de răşină sau uşor caramelizat.

Beneficiile mierii pure de mană

Având o compoziţie atât de complexă, mierea de mană aduce foarte multe beneficii asupra sănătăţii. Datorită conţinutului bogat de prebiotice, ajută la refacerea florei intestinale. Este benefică şi ajută la refacerea echilibrului intestinal în special atunci când se administrează tratamente cu antibiotice.

Datorită conţinutului ridicat de minerale, este benefică pentru ameliorarea rahitismului la copii şi a osteoporozei şi altor afecţiuni articulare la adulţi şi personae vârstnice.

Mierea de mană ajută la creşterea imunităţii organismului datorită conţinutului ridicat de substanţe bioactive. Astfel, se recomandă in cazul anemiilor şi în infecţiile respiratorii. Aminoacizii şi mineralale din compoziţia acestui tip de miere hrănesc sistemul nervos şi susţin activitatea cerebrală în parametrii optimi.

Provenienţa mierii de mană

Mierea de mană pură provine din stupina proprie, este o miere cristalizată, un proces natural al mierii adevarate. După extragerea din stup intr-un interval de doar câteva săptămăni se transformă din stare semifluidă in cea cristalizată.

Mierea naturală de mană nu a fost filtrată, tratată termic, sau falsificată cu zahăruri, provine din stupi intreţinute pe principii tradiţionale si ecologice in scopul menţinerii tuturor beneficiilor terapeutice.

Doza profilactică a mierii naturale de mană

La adulţi se recomandă 3-6 linguri/zi

La copii se recomandă in felul urmator:

 • copii de 1-3 ani, intre 1-3 linguriţe/zi
 • copii de 4-7 ani, intre 3-5 linguriţe/zi
 • copii peste 8 ani, intre 4-6 linguriţe/zi

Cantitatea zilnică se imparte in trei prize, cu o oră inainte sau după mese. In cazul oricarui deranj la stomac se consumă impreună cu lichide.

Mai multe informaţii interesante depre miere găseşti pe blog:

Ce putem face împotriva crampelor musculare?
Miere vs Zahăr

 

35,00 lei
Gramaj
Cantitate:
Adaugă în coș

Mărturiile voastre

Corina, Constanta

"Mierea dvs este intr-adevar de nota 10: sunteti o "rara avis" in zilele noastre... Dar multumim Lui Dumnezeu ca exista oameni ca dvs!! Sa fiti binecuvantat!"


Carmen, Bucuresti

"Mierea de mana are un gust aparte de tot ce am cumpărat pana acum. Polenul de mai complet diferit de ce am mai încercat."


Ecaterina,Iasi

"Mierea de mana de la dumneavoastra este extrem de gustoasa, sincer nu ma astepteptam la asta pentru ca am mai incercat miere de mana din alte locuri si nu are nicio legatura cu aceasta. Va multumim!"


Lavinia, Bacau

"Un produs de exceptie care m-a cucerit de la prima degustare, la fel polenul crud si tinctiura de propolis! Seriozitate,respect pentru cumparatori si pentru ei! Acum, aceste produse nu imi mai lipsesc din casa.Multumesc pentru sfaturi si indrumari!"


Ecaterina, Bucuresti

"Mierea de mana de la dumneavoastra este extrem de gustoasa, sincer nu ma astepteptam la asta pentru ca am mai incercat miere de mana din alte locuri si nu are nicio legatura cu aceasta. Va multumim !"Părerile voastre

Daniela
22.10.2020
Senzational
Doresc sa va felicit pentru ceea ce mi-ati oferit calitate si seriozitate! Am inceput deja cura cu produsele comandate. Le voi consuma cu incredere si cu siguranta voi incerca si restul produselor! Au un gust senzational!
LUMINIȚA PLUGARIU
04.11.2020
MIERE EXCEPȚIONALĂ!
SUPERLATIVĂ! Are un tanin aromatic de excepție.
Iulia
16.06.2021
Minunata mierea!
Cea mai buna miere pe care am mancat o in viata mea! Am cumparat mai multe feluri si sunt toate minunate ! Miere adevarata! Maestre mierar felicitari si va raman client fidel!
Filip
01.04.2022
Apicole de inalta calitate
Am comparat mierea de mana de la Szabi cu alt produs. Diferența se simte imediat atat prin culoare, textura sau gust. Într-adevăr prețurile sunt mai mari aici dar diferența este notabilă. Mulțumesc pentru livrarea rapida. Apreciez ambalarea cu meticulozitate a produselor pentru transport.
Adina
24.09.2022
Exceptionale
Mierea ,tinctura ,capaceala sunt produse exceptionale.Gustul este autentic ,sunt produse de calitate superioara aroma,gust si ambalaj.Felicitari pentru produsele dumneavoastra.Recomand cu placere!
Carmen
09.02.2023
Foarte bune
Am achizitionat mai multe produse apicole de la dumneavoastra,care m- au ajutat
sa- mi vindec ficatul,sa imbunatatesc imunitatea si starea de sanatate.
Multumesc!
Trif Petruța
12.05.2023
Miere de vis
Mierea de mana,,,, o minune,un gust nemaipomenit nu spun cuvinte mari pur și simplu adevărul va mulțumesc. Și propolisul și lăptișorul de matca sunt super, super.. Oameni minunați care faceți totul,,, ca la carte""* Informațiile de pe pagina www.apithera.ro sunt prezentate cu scop de completare a informațiilor generale , nu au rolul de a diagnostica sau trata afecțiuni medicale și nu substituie sfaturile sau prescripțiile medicului. Citește aici despre declarația la descrierea produselor