1. Prima pagina
 2. »
 3. Produse din stup
 4. »
 5. Miere pură
 6. »
 7. Miere de păpădie pură
 8. »
 9. Miere de păpădie pură 960gr
Miere de păpădie pură 960gr
 • Miere de păpădie pură 960gr
 • Miere de păpădie pură 960gr
 • Miere de păpădie pură 960gr
 • Miere de păpădie pură 960gr
 • Miere de păpădie pură 960gr
 • Miere de păpădie pură 960gr

Miere de păpădie pură 960gr

Miere de păpădie naturală pentru apiterapie, susține buna funcționare a ficatului, depurativ, de pe dealurile submontane de lângă Tușnad. Greutate 960 gr.


În anul curent, am reușit să extrag o cantitate mică de miere de păpădie. Astfel, am luat decizia ca o personă să poată comanda maximum două borcane de miere de păpădie, cel mai corect mod, cred, de a ajunge la cât mai multe persoane în condițiile actuale.

Beneficiile mierii pure de păpădie

Mierea  de păpădie pură înglobează multe caracteristici ale plantei din care provine, având în special efecte benefice asupra ficatului întrucât îmbunătăţeşte funcţiile acestuia. Ajută în eliminarea toxinelor din sistemul hepato-biliar.
Mierea de păpădie crește depozitul glicogenului din ficat, care se transformă în energie ori de câte ori celulele noastre au nevoie.
Glucoza mierii naturale de păpădie este un nutrient de primă clasă al celulelor hepatice.

Compoziția mierii naturale de păpădie

Mierea de păpădie are un gust puternic erbaceu, nu foarte dulce, dar foarte plăcut. Mierea de păpădie conţine glucide, grupa de vitamine B, vitamina C, săruri minerale, enzime, aminoacizi, lipide.
Cristalizează repede şi are o consistenţă untoasă. Mierea de păpădie este o miere rară, nu se produce în fiecare an, depinde mult de condițiile climaterice.

Proprietățile păpădiei

Păpădia ajută la vindecarea bolilor de ficat în diferite forme şi stadii, dar şi a vezicii biliare. Planta acţionează ca un diuretic puternic, purifică sângele şi sistemul digestiv, ajută la eliminarea metalelor grele din organism şi la dizolvarea pietrelor de la rinichi. Păpădia favorizează eliminarea depunerilor de grăsime de pe artere şi face sângele foarte fluid.

Deşi acţiunea coleretică (de stimulare a secreţiei biliare) şi colagogă (evacuarea bilei) este cunoscută de mult timp, cercetările farmacologice recente au demonstrat că preparatele pe bază de păpădie pot mări secreţia biliară de 4 ori.

Păpădia acţionează şi în colecistopatiile atonice şi în dispepsiile biliare şi, de asemenea, favorizează eliminarea excesului de apă din organism, fără a priva corpul de sărurile minerale de care are nevoie.

Proveniența mierii naturale de păpădie

Mierea de păpădie pură provine din stupina proprie, este o miere fin cristalizată, un proces natural al mierii adevărate. Datorită cristalelor fine din compoziție, o poți lua ușor cu lingurița și avantajul este că nu curge de pe ea.
După extragerea din stup într-un interval de doar 4 săptămâni se transformă din stare semifluidă în cea cristalizată.

Mierea naturală de păpădie nu a fost filtrată, tratată termic, sau falsificată cu zaharuri, provine din stupi întreținuți pe principii tradiționale și ecologice în scopul menținerii tuturor beneficiilor terapeutice.

Doza profilactică a mierii de păpădie pure

La adulți se recomandă 3-6 linguri/zi.

La copii se recomandă în felul următor:

 • copii de 1-3 ani, între 1-3 lingurițe/zi
 • copii de 4-7 ani, între 3-5 lingurițe/zi
 • copii peste 8 ani, între 4-6 lingurițe/zi

Cantitatea zilnică se împarte în trei prize, cu o oră înainte sau după mese. În cazul oricărui deranj la stomac, se consumă împreună cu lichide

 

Mai multe informaţii interesante depre miere găseşti pe blog:

Ce putem face împotriva crampelor musculare?
Miere vs Zahăr
Știi care miere are cel mai ridicat efect terapeutic?
Principiile si regulile generale de mentinere a sanatatii

Sortiment terminat

Mărturiile voastre

Nina, București

" Am rugămintea, dacă nu vă supărați, să ne opriți încă 4 borcane cu miere de păpădie, soțul meu are probleme cu ficatul iar fiul meu cu colecistul si de când consumă această miere se simt foarte bine. Toate produsele trimise sunt exceptionale atât calitativ cât si curativ. "Părerile voastre

Dorina
20.02.2020
Miere papadie
Foarte buna la gust,deosebita.Este prima data cand consum aceasta miere.Se simte foarte bine gustul papadiei si a unei mieri de calitate.
Anca Marion
24.02.2020
Produs excelent
Nu am mai consumat miere de păpădie, dar mă declar incantată de acest sortiment. Este o miere compactă, onctuoasă, cu o aroma delicată, cum nu am mai avut ocazia să consum. Cum ficatul este zona mea sensibilă, pot sa confirm că după o săptămană de consum, am sesizat îmbunătățiri substanțiale în starea mea de sănătate. Mă declar cucerită de această miere, ceea ce va face din mine un cumpărător fidel. Spor la muncă meșterului mierar și albinuțelor! ????
Mirela
10.03.2020
Calitate superioară !!!❤️
Miere primăvara ❤️
Miere păpădie ❤️
Nicolae Stanciu
05.04.2020
Excelenta
Gust deosebit, un produs de calitate cu beneficii extraordinare.
florica
07.04.2020
5 stelute
Gust calitate=sanatate !
Carmen Beraru
13.04.2020
Excelenta
Gust deosebit!Am fost cucerita de aceasta miere eu cat si copilul meu.Voi fi un cumparator fidel.
Spor la munca albinutelor si mesterului mierar.
Monica Gal
28.05.2020
Excelenta
MIere de calitate superioara! Comand a treia oara, toate produsele sunt de calitate nemaiintalnita, designul perfect. M-ati castigat sa fiu client fidel!
BALAȘ EMIL
04.06.2020
Miere de păpădie
Este pentru prima dată în viața mea, cand consum miere de păpădie și sincer, regret că nu am avut șansa de a vă cunoaște mai devreme. Acum, realizez diferența uriașă dintre mierea achiziționată din rețeaua de supermarket-uri (lichidă, superdulce, cu un gust banal) și mierea naturală cu care aveți bunăvoința să ne fericiți, cu atăta gentilețe.
Mă alătur persoanelor mai sus nominalizate, apreciind gustul natural aparte și aroma acestei mieri deosebite. Sper ca anul viitor să am șansa de a vă contacta, pentru a achiziționa, măcar cinci sau șase borcane cu aceasă miere minunată, pentru sănătatea mea și a soției.
Eduard
27.06.2020
Supermiere
Pretul reflecta calitatea in cazul acestei mieri ca de altfel la toate produsele Maestrului Mierar
Gustul e excelent,chiar se simte papadia
Am cumparat zeci de borcane din toate felurile de miere de aici dar cea de papadie e favorita mea,pe locul 2 fiind mierea de mana
Imi place si cum vin produsele ambalate in pachet cu multiple ambalaje de carton aproape ca o papusa ruseasca matrioskca
Asta arata respectul fata de client
Ilie Marian
10.06.2022
Calitate și prezentare deosebita.
Nu am mai servit miere de păpădie dar, aceasta este deosebita prin savoare,gust,culoare....Am sa fac o cura de detoxifiere cu cele 3 borcane sa vad rezultatele. Felicitări maistrului mierar.
Marika
08.07.2023
Miere de papadie
Foarte buna.
Beneficii extraordinare.
Multumesc Maestru Mierar.* Informațiile de pe pagina www.apithera.ro sunt prezentate cu scop de completare a informațiilor generale , nu au rolul de a diagnostica sau trata afecțiuni medicale și nu substituie sfaturile sau prescripțiile medicului. Citește aici despre declarația la descrierea produselor