1. Prima pagina
 2. »
 3. Produse din stup
 4. »
 5. Miere pură
 6. »
 7. Miere pură de salcie
 8. »
 9. Miere pură de salcie 960gr
Miere pură de salcie 960gr
 • Miere pură de salcie 960gr
 • Miere pură de salcie 960gr
 • Miere pură de salcie 960gr

Miere pură de salcie 960gr

Miere naturală, pură de salcie pentru scopuri apiterapeutice, cu proprietăți tonice, de pe malurile pârâurilor submontane de lângă Tușnad, greutate 960gr.


Acest sortiment s-a terminat. Nu am obtinut miere de salcie in acest an, fiind o primavara foarte friguroasa. Iti multumesc pentru intelegere, Szabi, Maestrul Mierar.

Beneficiile mierii pure de salcie

Datorită compuşilor săi, mierea de salcie este un izvor de energie pentru organism, ajută la refacerea organismului după perioadele mai lungi de boală sau de convalescenţă, redând energia de care corpul are nevoie pentru a se reface rapid.
De asemenea, este un foarte bun energizant în perioadele de suprasolicitare intelectuală şi fizică.
Mierea naturala de salcie are efecte tonice, antiseptice, anestezice, antireumatice.

Compoziția mierii pure de salcie

Mierea de salcie este un puternic energizant natural si tonic pentru organism deoarece conţine zaharuri naturale simple direct asimilabile, vitamine, în special (B6 şi C), precum şi antioxidanți, minerale şi oligoelemente, aminoacizi.
Mierea de salcie este o miere rară, nu se produce în fiecare an, depinde mult de condițiile climaterice.

Proprietățile salciei

Salcia are efect calmant, ajută în combaterea nevralgiilor şi a stărilor de  insomnie. Salcia este un antioxidant valoros care protejează celulele împotriva stresului oxidativ şi contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar.
De asemenea, salcia este eficientă în combaterea febrei, a stărilor de nervozitate, anxietate şi a insomniilor, având efect de tonifiere a nervilor.

Proveniența mierii naturale de Salcie

Mierea pură de salcie provine din stupina proprie, este o miere fin cristalizată, un proces natural al mierii adevarate. ​Datorită cristalelor fine din compoziție, o poți lua cu lingurița și avantajul este că nu curge de pe ea.
După extragerea din stup, într-un interval de doar 3 săptămâni, se transformă din stare semifluidă în cea cristalizată.

Mierea naturală de salcie nu a fost filtrată, tratată termic, sau falsificată cu zaharuri, provine din stupi întreținuți pe principii tradiționale și ecologice în scopul menținerii tuturor beneficiilor terapeutice.

Doza profilactică a mierii de salcie

La adulți se recomandă 3-6 linguri/zi

La copii se recomandă în felul următor:

 • copii de 1-3 ani, între 1-3 lingurițe/zi
 • copii de 4-7 ani, între 3-4 lingurițe/zi
 • copii peste 8 ani, între 4-5 lingurițe/zi

Cantitatea zilnică se împarte în trei prize, cu o oră înainte sau după mese. În cazul oricărui deranj la stomac, se consumă împreună cu lichide.
 

Mai multe informaţii interesante depre miere găseşti pe blog:

Ce putem face împotriva crampelor musculare?
Miere vs Zahăr

 

Sortiment terminat
Gramaj


Părerile voastre
* Informațiile de pe pagina www.apithera.ro sunt prezentate cu scop de completare a informațiilor generale , nu au rolul de a diagnostica sau trata afecțiuni medicale și nu substituie sfaturile sau prescripțiile medicului. Citește aici despre declarația la descrierea produselor