1. Prima pagina
 2. »
 3. Produse din stup
 4. »
 5. Miere pură
 6. »
 7. Miere de păpădie pură
 8. »
 9. Miere de păpădie pură 390gr
Miere de păpădie pură 390gr
 • Miere de păpădie pură 390gr
 • Miere de păpădie pură 390gr
 • Miere de păpădie pură 390gr
 • Miere de păpădie pură 390gr
 • Miere de păpădie pură 390gr

Miere de păpădie pură 390gr

Miere de păpădie naturală pentru apiterapie, susține buna funcționare a ficatului, depurativ, de pe dealurile submontane de lângă Tușnad.


Draga Prietene!

in acest moment inca nu stiu daca reusesc sa obtin miere de papadie in anul curent (2024). Depinde foarte mult de vreme, daca va fi favorabila in timpul infloririi papadiei. La sfarsitul lunii mai o sa trimit un email de instiintare, dar o sa postez si pe facebook bineinteles, daca se poate comanda acest sortiment.
Daca doresti sa fii informat, inscrie-te la cursul “ Secretele apicultorului” sau urmareste-ma pe pagina de facebook/MaestrulMierar.
​Iti multumesc! Szabi, Maestrul Mierar

Beneficiile mierii pure de păpădie

Mierea de păpădie pură înglobează multe caracteristici ale plantei din care provine, având în special efecte benefice asupra ficatului întrucât îmbunătăţeşte funcţiile acestuia. Ajută în eliminarea toxinelor din sistemul hepato-biliar.
Mierea de păpădie crește depozitul glicogenului din ficat, care se transformă în energie ori de câte ori celulele noastre au nevoie.
Glucoza mierii naturale de păpădie este un nutrient de primă clasă al celulelor hepatice.

Compoziția mierii naturale de păpădie

Mierea de păpădie are un gust puternic erbaceu, nu foarte dulce, dar foarte plăcut. Mierea de păpădie conţine glucide, grupa de vitamine B, vitamina C, săruri minerale, enzime, aminoacizi, lipide.
Cristalizează repede şi are o consistenţă untoasă. Mierea de păpădie este o miere rară, nu se produce în fiecare an, depinde mult de condițiile climaterice.

Proprietățile păpădiei

Păpădia ajută la vindecarea bolilor de ficat în diferite forme şi stadii, dar şi a vezicii biliare. Planta acţionază ca un diuretic puternic, purifică sângele şi sistemul digestiv, ajută la eliminarea metalelor grele din organism şi la dizolvarea pietrelor de la rinichi. Păpădia favorizează eliminarea depunerilor de grăsime de pe artere şi face sângele foarte fluid.

Deşi acţiunea coleretică (de stimulare a secreţiei biliare) şi colagogă (evacuarea bilei) este cunoscută de mult timp, cercetările farmacologice recente au demonstrat că preparatele pe bază de păpădie pot mări secreţia biliară de 4 ori.

Păpădia acţionează şi în colecistopatiile atonice şi în dispepsiile biliarc şi, de asemenea, favorizează eliminarea excesului de apă din organism, fără a priva corpul de sărurile minerale de care are nevoie.

Proveniența mierii naturale de păpădie

Mierea de păpădie pură provine din stupina proprie, este o miere fin cristalizată, un proces natural al mierii adevărate. Datorită cristalelor fine din compoziție, o poți lua ușor cu lingurița și avantajul este că nu curge de pe ea.

După extragerea din stup într-un interval de doar 4 săptămâni se transformă din stare semifluidă în cea cristalizată.

Mierea naturală de păpădie nu a fost filtrată, tratată termic, sau falsificată cu zaharuri, provine din stupi întreținuți pe principii tradiționale și ecologice în scopul menținerii tuturor beneficiilor terapeutice.

Doza profilactică a mierii de păpădie pure

La adulți se recomandă 3-6 linguri/zi.

La copii se recomandă în felul următor:

 • copii de 1-3 ani, între 1-3 lingurițe/zi
 • copii de 4-7 ani, între 3-5 lingurițe/zi
 • copii peste 8 ani, între 4-6 lingurițe/zi

Cantitatea zilnică se împarte în trei prize, cu o oră înainte sau după mese. În cazul oricărui deranj la stomac, se consumă împreună cu lichide.

 

Mai multe informaţii interesante depre miere găseşti pe blog:

Poate mierea deveni toxica sau nu?
Ce putem face împotriva crampelor musculare?
Miere vs Zahăr
Știi care miere are cel mai ridicat efect terapeutic?
Principiile si regulile generale de mentinere a sanatatii

Sortiment terminat
Gramaj

Mărturiile voastre

Luiza, Dambovita

"Recomandam din toata inima Apithera! Produsele sunt minunate,nu stiu daca am gustat o miere atat de buna...de papadie, mana, miere cu propolis, etc ???? Asteptam mierea de papadie sa revina pe stoc."


Nina, București

" Am rugămintea, dacă nu vă supărați, să ne opriți încă 4 borcane cu miere de păpădie, soțul meu are probleme cu ficatul iar fiul meu cu colecistul si de când consumă această miere se simt foarte bine. Toate produsele trimise sunt exceptionale atât calitativ cât si curativ. "Părerile voastre

Daniela
26.07.2022
Un produs exceptional
Urmaresc de aproximativ doi ani , sa apara pe acest site, mierea de papadie. Intradevar este o miere senzationala. Am comandat doua borcane, voi mai comanda ...dar, cel mai mult astept si efectul terapeutic. Felicit apicultorul si-i doresc tot binele din lume!
Rodica
26.07.2022
O miere extraordinară!
O miere extraordinară! Multumim frumos dl Maestru Mierar pentru produsele pure ale stupului. Ma bucur ca mai există oameni care păstreză Orginalul. Sa va dea Dumnezeu sanatate!
Elena
17.06.2022
Delicioasa
Prima data cand iau aceasta miere, pur si simplu delicioasa. Placut impresionata de gust si consistenta.
corina florentina chintoan
30.10.2019
Magie curata de la mama Pamant si Mesterul Mierar
Voi fi clientul Dvs pe viata !
Nu am cuvinte sa multumesc si sa imi exprim recunostinta ! ......
Recomand din suflet, cu caldura si cu drag de Oameni si Sanatatea lor !* Informațiile de pe pagina www.apithera.ro sunt prezentate cu scop de completare a informațiilor generale , nu au rolul de a diagnostica sau trata afecțiuni medicale și nu substituie sfaturile sau prescripțiile medicului. Citește aici despre declarația la descrierea produselor