Polen crud de Mai 140gr
  • Polen crud de Mai 140gr
  • Polen crud de Mai 140gr
  • Polen crud de Mai 140gr
  • Polen crud de Mai 140gr
  • Polen crud de Mai 140gr
  • Polen crud de Mai 140gr

Polen crud de Mai 140gr


Polen natural de mai, crud, pentru apiterapie, din plante medicinale. Crește rezistența vaselor sanguine, scade nivelul colesterolului rău, hipotensiv.


Polenul crud de mai conţine 3 tipuri de polen crud: de salvie, de păducel şi de cimbrişor

Polenul crud de mai este un produs complet şi complex datorită compuşilor săi care înglobează toate caracteristicile celor 3 tipuri de polenuri pe care le conţine: polenul de păducel, de salvie şi de cimbrişor. Dar cea mai importantă funcţie a sa este aceea de protecţie a unuia dintre organele vitale ale organismului uman: inima.

Polenul crud de mai ajută la menţinerea elasticităţii vaselor sangvine şi a valorii tensiunii arteriale în parametri optimi. Conține cantități însemnate de vitamina C, vitamina E și flavonoizi un coctail bogat în antioxidanți, capabili să neutralizeze radicalii liberi, aceștia fiind corelați cu bolile coronariene.

Proprietatile păducelului

Păducelul este foarte cunoscut pentru proprietăţile sale terapeutice deosebite în tratarea bolilor cardiovasculare, păstrând flexibilitatea mușchiului inimii şi a pereţilor vaselor sangvine. Efectele sale vasodilatatoare, în special la nivelul vaselor coronariene şi periferice, sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri astfel că, popular, păducelul mai este denumit şi “doctorul inimii”.

Printre afecţiunile cardiace în care se utilizează se numără:

  • hipertensiunea arterială – ajută la nornalizarea acesteia, ca urmare a îmbunătăţirii vascularizaţiei
  • tulburările de ritm cardiac, palpitaţiile, tahicardia, angina pectorală
  • nevrozele cardiace
  • ateroscleroza coronariană

Proprietățile salviei

Salvia are proprietăţi antioxidante şi este utilă în profilaxia, dar şi în tratamentul bolilor cardiovasculare, al infarctului miocardic, al accidentelor vasculare şi al afecţiunilor vaselor sangvine. De asemenea, ajută la normalizarea nivelului colesterolului şi scade riscul apariţiei trombozelor.

Proprietățile cimbrişorului

Cimbrişorul este o plantă cu proprietăţi terapeutice recunoscute de secole. Această plantă activează circulaţia sangvină, având efect tonic asupra inimii și centrilor nervoși, stimulează funcţiile hepatice şi are rol în dischinezie biliară, enterocolite, dureri de stomac, crampe abdominale, constipaţie hemoragii interne şi hemoroizi.

Doza profilactică a polenului crud de mai

Mod de administrare: 1 lingură (15 grame) de 2 ori pe zi, în cure de şase săptămâni, cel puţin de două ori pe an. La copii se recomandă o linguriță pe zi.

Consumul polenului se începe treptat, de la 1-2 grăuncioare în prima zi, 4-5 grăuncioare în a doua zi, până se ajunge la doza recomandată.

Păstrarea polenului crud natural

Se păstrează obligatoriu la congelator. Datorită conținutului scăzut de apă, nu îngheață și se poate consuma imediat cum se scoate din congelator. Păstrat în frigider, este recomandat să se consume în 10 zile.

Contraindicaţii la polenul crud de Mai

Polenul crud nu se va consuma de către persoanele alergice la polenul de albine sau la produsele apicole. Consumul polenului crud este recomandat sub îndrumarea unui specialist, apiterapeut în următoarele cazuri: colesterol ridicat, hiperfuncţii tiroidiene.

 

Mai pe larg despre polenul crud am scris pe blogul meu:

Tu cunoști secretul longevităţii?

Cum are loc regenerarea organismului?

Despre polenul crud pe înţelesul tău!

De ce apicultorii trăiesc mai mult?

 

Sortiment terminat
Gramaj

Mărturiile voastre

Iulian, Suceava

" Am consumat acest produs(de mai) deorece sufar de angina pectorala. Atat timp cat am consumat acest produs m-am simtit plin de energie ca o albinuta si chiar si in gandire.
Am intrerupt o saptamana din anumite motive si deja am simtit o usoara modificare a starii mele de sanatate care nu prevestea nimic bun.

Au inceput sa apara sporadic dureri m-am molesit si chiar somnul mi s-a modificat. Dar polenutul a sosit astazi cu gustul sau nemaipomenit si sunt sigur ca urmeaza vremuri bune .Voi continua sa-l consum timp mai indelungat. Multumesc maestre! "


Iuliana, Iasi

Bună ziua Szabi,
Mulțumesc pentru sfat, in ultimul colet am comandat păstură si tinctură de propolis și luăm în fiecare dimineață. O lună în urmă am făcut cura cu polen crud. Toate produsele trimise sunt exceptionale atât calitativ cât si curativ.


Marcela, Brasov

" Chiar aveti cel mai bun polen pe care l-am incercat! "Părerile voastre

Mariana Mocanu
13.01.2024
Recomand cu toata increderea
Am cumparat anul trecut deoarece era o promotie cu transport gratuit si am zis sa incerc miere de mana si polenul de mai. Am ramas placut surprinsa de gustul nemaipomenit al mierii, dar si de calitatea produselor, care m-au ajutat pt problemele mele de sanatate. Recomand cu drag aceste produse naturale si regret ca pensia mea nu-mi permite sa comand mai des.
Iulian
10.01.2020
Foarte bun
Bun pentru inima,probleme intestinale,vitalitate.Recomand ,îl consum de aproape un an, și are un gust excelent* Informațiile de pe pagina www.apithera.ro sunt prezentate cu scop de completare a informațiilor generale , nu au rolul de a diagnostica sau trata afecțiuni medicale și nu substituie sfaturile sau prescripțiile medicului. Citește aici despre declarația la descrierea produselor