1. Prima pagina
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Prevenţie

Blog

Medic apiterapeut: cum ne poate ajuta stupul?


Aș dori să îți arăt un videoclip, un interviu cu un medic apiterapeut care iubește enorm oamenii și albinele...

Tu cunoști secretul longevităţii?


Titlul este incorect, cred că și tu ai fost surprins, dacă într-adevăr ar exista un asemenea secret, sigur l-ai fi aflat, și astfel cu toții am trăi o viață lungă, fericită și sănătoasă. Și totuși nu este așa.

Medic apiterapeut: cum ne poate ajuta stupul? Continuare...


Astăzi te invit să vizionezi următorul episod al interviului cu mentorul meu, doctorul Ștefan Stângaciu, un medic apiterapeut foarte bine pregătit, cine mereu emană multă iubire şi căldură.

Miere vs Zahăr


Zahărul rafinat, chiar dacă stimulează puternic organismul - pentru o scurtă perioadă de timp, însă - elimină din organism vitaminele, nu are deloc valoare nutritivă, încărcându-ne organismul doar cu calorii goale, inutile.

Unde au dispărut cunoştințele bunicilor tăi?


În oraşul meu, în urmă cu 30 de ani, erau poate 3 farmacii, dar acum sunt aproximativ 30. Deduc de aici, că avem tendința să credem că răspunsul la o problemă este să fugim repede la o farmacie, să înghițim o pastilă şi totul va fi în regulă.

Am gresit si cum poti profita de acest fapt!


Doresc sa te anunt ca urmatoarea parte a materialului incitant - Cel mai mare mit privind detoxifierea - nu o voi reusi sa-ti trimit in timpul promis. Va fi gata la mijlocul saptamanii care urmeaza, si vei gasi in cutia ta postala de e-mail.

Termen limită + Ce cărți citeşte Maestrul Mierar:-)


În timpul sezonului apicol nu am prea avut zile libere. Acum însă, pentru că albinele sunt pregătite pentru iernat, în sfârşit a sosit momentul să mă odihnesc şi să mă cultiv.

Cred că ar trebui sa știi despre asta!!!

M-am gândit ca astăzi îți atrag atenția asupra unei metode foarte simple și eficiente care nu a fost mediatizat ca senzație într-un mod neînțeles de mine.

5+1 principii esentiale Pro - Sanatate


Citind mesajele mele, articolele de pe blog, as putea zice ca ai reusit sa ma cunosti putin, astfel stii ca sunt adeptul viziunilor, metodelor de vindecare holistice. O duzina de practici diferite, metode de vindecare cumulate au adus rezolvare si in cazul problemelor tumorale ale tatalui meu.

Cele mai căutate produse apicole