1. Prima pagina
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Sănătate

Sănătate

Blog

O Soluție Simplă Să Dormi Bine!


Mama mea încă din copilărie consumă miere în mod regulat, aproape în fiecare zi. Are un truc foarte bun pentru somn...

Cum poți salva albinele și pe tine însuți! Deznodământ...


Există deja exemple în lume că, din mai multe motive, au dispărut polenizatoarele, astfel și albinele și din acest motiv se face polenizare manuală.

Ia albina și câteva înțepături pe săptămână ...


În această poveste, îți spun propria mea experiență, fraza de mai sus a fost cheia care a condus la soluționarea unei dureri care m-a torturat aproape un an și jumătate.

Cum poți salva albinele și pe tine însuți!


Asta nu eu spun, ci peste 20.000 de cercetători care în anul 2017 au tras alarma într-o scrisoare deschisă, în care, printre altele, s-au referit și la faptul că Pământul este în cea de-a 24-a oră și dacă acum nu luăm măsuri ferme, atunci în curând va fi prea târziu.

Medic apiterapeut: cum ne poate ajuta stupul? Partea a IV-a


În trecut ţi-am mai vorbit despre doctorul Stângaciu. Dănsul mereu mă surprinde prin raţiunea informaţiilor oferite, care se leagă și capătă sens prin explicaţiile date, bine fundamentate.

Cel mai mare mit privind detoxifierea! Part I


În cadrul acestei învățături voi sublinia importanța detoxifierii, deoarece lipsa ei, la un moment dat în viața nostră poate constitui punctul de declin al sănătății. Cum detoxifierea CORECTĂ poate sa fie punctul de cotitură în procedura de vindecare.

Cel mai mare mit privind detoxifierea! Part II


Acum știi că detoxifierea CORECTĂ este un „sistem” compus din mai multe elemente și cu o durată minimă de 30 de zile, un interval în care trebuie luate în considerare mai mulți factori.

Conferință: produsele apicole în menținerea și recuperarea sănătății

Astăzi am pentru tine o ştire scurtă, dar importantă: sâmbătă, pe data de 15 februarie, te aştept la o conferință, pe teme de apicultură şi apiterapie, care se va desfăşura la Sfăntu Gheorghe.

Cea mai mare greșeală a Ta (în opinia mea)

Mă lovesc de foarte multe ori de faptul că există o problemă de sănătate, la care se caută o soluție, iar întrebarea cea mai frecventă care mi se adresează este: care ar fi soluția prin care o pot rezolva?

Cele mai căutate produse apicole