1. Prima pagina
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Prevenţie
  6. »
  7. Cred că ar trebui sa știi despre asta!!!

Blog

Cred că ar trebui sa știi despre asta!!!

M-am gândit ca astăzi îți atrag atenția asupra unei metode foarte simple și eficiente care nu a fost mediatizat ca senzație într-un mod neînțeles de mine.


Obiectul acestei cercetări este că în spitalul Reina Sofia din Spania, dintre 76 de pacienți testați pozitiv pentru coronavirus și internați în spital, pe lângă medicamentele de sinteză uzuale, 50 au primit și calciferol (pentru o înțelegere mai bună o formă a vitaminei D), iar ceilalți 26 de pacienți nu au beneficiat de calciferol.

Iar rezultatul a fost următorul: dintre cei 50 de pacienți care au primit și calciferol doar 1 persoană a fost internată la ATI, reprezentând 2%, și nu s-a produs niciun deces.

 

Dintre ceilalți 26 de persoane din studiu, 13 pacienți au fost transferați la ATI, aceasta însemnând 50%, respectiv au intervenit două decese.

Pe baza rezultatelor de mai sus, s-a tras concluzia conform căreia calciferolul reduce semnificativ numărul de cazuri grave cauzate de coronavirus*.

* În interpretarea mea, din cauza sistemului imunitar mai slabit, care poate fi întărit semnificativ și prin consumul de vitamina D.

 

Iar invers poți deduce următoarea concluzie: deficitul de vitamina D crește riscul de apariție a simptomatologiei mai grave cauzate de coronavirus (și nu numai). Și aceasta este numai una dintre multitudinea de vitamine, gândiți-vă la câte opțiuni aveți pentru a vă întări sistemul imunitar.
Vitamine, minerale, produse ale stupului, gemo-derivate, uleiuri esențiale, plante medicinale, si multe altele...

De asemenea cred cu certitudine că utilizarea încrucișată a substanțelor enumerate întărește reciproc efectul lor sinergic.

 

*Poți viziona conținutul original al cercetării, în limba engleză, pe linkul de mai jos.

**Update: între timp am găsit un studiu similar care analizează datele a 15.000 de pacienți cu coronavirus. Aceasta a găsit, de asemenea, diferențe semnificative în prevenirea mortalității cauzate de coronavirus, calciferolul reducând semnificativ incidența cazurilor grave și a deceselor.

*Effect of calcifediol treatment Reina Sofia trial

**Real world evidence of calcifediol or vitamin D prescription and mortality rate of COVID-19


Îți doresc o zi plină de sănătate!
Szabi, Maestrul MierarDacă ți-a plăcut acest articol, recomandă-l si prietenilor tăi pe facebook

Secrete de sănătate
pe care nici apicultorii nu le dezvăluie!

Vei primi GRATUIT cunoștințe utile care te vor ajuta la prevenirea și combaterea numeroaselor probleme de sănătate.