1. Prima pagina
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Propolis

Blog

Cum poti reduce consumul de medicamente?


Mi-ați scris de mai multe ori că ați citi cu mare interes despre cazuri concrete în care starea de sănătate a unei persoane s-a îmbunătățit ca urmare a consumului de produse apicole.

Cum să ferești copilul tău de bolile infecțioase?


Băiețelul meu începe în curând grupa mijlocie. Știu că festivitatea de deschidere se apropie, deoarece mă întreabă în fiecare dimineață „câte zile sunt până la grădiniță”. Văd că deja are emoții, și îl înțeleg.

Un sfat important în cazul în care ai o durere


Tu ce faci când te trezești cu o puternică durere? În cazul meu o durere de dinți.

Despre Covid, ceea ce nu ți-au spus încă!

Nu ți-am scris de o vreme bună, dar de acum, cum te-ai obișnuit, vei primi din nou materiale utile de la mine. Această pauză s-a datorat faptului că am avut un sezon apicol greu, nu am avut timp nici măcar să-ți scriu.

Gripa, metodă eficientă de combatere(naturală)

În ultimii 9-10 ani m-am confruntat odată cu o problemă respiratorie. În urmă cu aproximativ 6 ani, când am luat virusul gripal, am petrecut foarte mult timp printre grupuri de copii, la sfârșit de săptămână organizam pentru ei petreceri de zi naștere.

Cum să devii rezistent la agenții patogeni adică ''Covidrezistent''

Așa cum am spus în urmă cu trei zile, aici găsești adunate câteva gânduri utile despre ce poți face Tu însuți pentru ca organismul tău să nu fie receptiv, să nu contractezi diferitele agenți patogeni sau dacă le contractezi cum să le combați cu ușurință.

Cele mai căutate produse apicole