1. Prima pagina
 2. »
 3. Produse din stup
 4. »
 5. Miere pură
 6. »
 7. Miere pură de Mai
 8. »
 9. Miere pură de Mai 960gr
Miere pură de Mai 960gr
 • Miere pură de Mai 960gr
 • Miere pură de Mai 960gr
 • Miere pură de Mai 960gr
 • Miere pură de Mai 960gr
 • Miere pură de Mai 960gr
 • Miere pură de Mai 960gr
 • Miere pură de Mai 960gr

Miere pură de Mai 960gr

Miere naturala, pura de mai pentru apiterapie, din plante medicinale. Este tonic cardiac, întărește mușchiul inimii,  crește rezistența vaselor sanguine. Greutate 960gr.


Beneficiile mierii pure de Mai

Mierea de albine, în general, şi mierea din plante medicinale de Mai, în special, este un tonic excelent pentru muşchiul inimii, îmbunătăţind circulaţia sanguină şi reducând palpitaţiile.

Mierea de albine este cel mai puternic energizant natural pe care omenirea îl cunoaşte. Amestecul de zaharuri, enzime, minerale, vitamine, apă biologică şi aminoacizi este unic, trec direct și fără efort în circulația sanguină, oferind un beneficiu direct pentru funcționarea inimii la parametri optimi și a sistemului cardiovascular.

Trebuie amintit conținutul ridicat în potasiu al mierii naturale de mai, care poate ajuta la menţinerea tensiunii arteriale la valori normale. Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă să se includă un minim de potasiu în dieta noastră zilnică pentru a reduce riscul de boli cardiovasculare și atacuri cerebrale.

Mierea din plante medicinale de Mai este obţinută predominant din salvie, păducel şi cimbrişor şi este un tonic nemaipomenit pentru inimă.

Proprietățile plantelor medicinale din care este culeasă mierea pură de Mai

Salvia are acţiune tonică asupra funcţiei cardiace. Conţine tanin, o substanţă cu efect astringent şi antiinflamator. Salvia este bogată în vitamina A, K, fier, calciu şi potasiu, uleiuri volatile, flavonoide şi acizi fenolici care acţionează ca antioxidanţi.
Salvia ajută la normalizarea nivelului colesterolului şi scade riscul apariţiei trombozelor. De asemenea, poate combate anumite tulburǎri neurovegetative, precum palpitaţiile şi atacurile de panicǎ.

Păducelul este foarte cunoscut pentru proprietăţile sale terapeutice deosebite în tratarea bolilor cardiovasculare, păstrând flexibilitatea muschiului inimii şi a pereţilor vaselor sangvine. Efectele sale vasodilatatoare, în special la nivelul vaselor coronariene şi periferice, sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri astfel că, popular, păducelul mai este denumit şi “doctorul inimii”.

Printre afecţiunile cardiace în care se utilizează se numără:

 • hipertensiunea arterială – ajută la nornalizarea acesteia, ca urmare a îmbunătăţirii vascularizării
 • tulburările de ritm cardiac
 • palpitaţiile
 • angina pectorală
 • nevrozele cardiace
 • ateroscleroza coronariană

Cimbrişorul conţine uleiuri volatile, taninuri, substanţe amare şi albumină. Echilibrează tensiunea arterială şi ajută la reactivarea circulaţiei periferice deficitare.
De asemenea, are efect tonic asupra inimii și centrilor nervoși. Se utilizeaza eficient și în tratamentul tusei, bronşitei, răcelilor în general, induce o stare de relaxare, conține principii amare, actionează asupra ficatului și rinichilor, favorizează starea lor de funcționare.

Proveniența mierii pure de Mai

Mierea pură de mai provine din stupina proprie, este o miere fină, cremoasă datorită cristalizării prin cristale fine, astfel o poți consuma ușor cu lingurița și avantajul este ca nu curge de pe ea.

Mierea naturală de mai nu a fost filtrată, tratată termic, sau falsificată cu zaharuri, provine din stupi întreținuți pe principii tradiționale și ecologice în scopul menținerii tuturor beneficiilor terapeutice.

Doza profilactică a mierii pure de mai

La adulți se recomandă 3-6 linguri/zi.

La copii se recomandă în felul următor:

 • copii de 1-3 ani, între 1-3 lingurițe/zi
 • copii de 4-7 ani, între 3-5 lingurițe/zi
 • copii peste 8 ani, între 4-6 lingurițe/zi

Cantitatea zilnică se împarte în trei prize, cu o oră înainte sau după mese. În cazul oricărui deranj la stomac, se consumă împreună cu lichide.

Mai multe informaţii interesante depre miere găseşti pe blog:

Ce putem face împotriva crampelor musculare?
Miere vs Zahăr

 

53,00 lei
Gramaj
Cantitate:
Adaugă în coș

Mărturiile voastre

Doamna Ionescu

" De ceva vreme consum miere de mai (eu am probleme cu tensiunea și din momentul in care am început să consum miere de mai, nu a mai fost nevoie să iau betablocante). Să aveți sănătate și viață lungă pentru a ajuta în continuare oamenii cu produsele stupului"


Bucur M.  Bacău 

" Ce bun e polenul crud de la dvs! Și mierea are un gust de poveste! "


Ana, Brasov

" Dragă domnule,

Am primit comanda, vă mulțumesc. Aceasta arată respectul de sine și ptr persoanele care au cumpărat. Tot ce scrieți pe fb este deosebit de folositor. Sunteți o persoană informată. Sper să aveți urmași în această dăruire ptr o relație ancestrală cu Natura. Natura se dezvăluie celui care o respectă! Mulțumesc Vieții că există semeni ca dvs. Vă doresc pace și Calea către Adevăr să va fie mereu deschisă!
Toate cele bune! "


Livia, Cluj

"Produse de calitate, eu am cumparat miere si pastura si sunt altfel decat ce gasesti in rest. Mierea are o textura deosebita si este foarte aromata. Forma de prezentare si livrarea sunt impecabile iar articolele scrise de dumneavoastra le citesc cu placere. Multumesc!"Părerile voastre

Iulian
10.01.2020
Excelenta
O miere cu un gust unic,dar mai mult ca sigur și datorită faptului că stupina acestui producător este izolata de lume (lucru confirmat de el intr.o convorbire anterioară) eu as consuma zilnic daca mi.ar ajunge banii,buna pentru inima in special
Iulian
12.02.2022
Respect!
Cea mai buna miere din lume, daca iei o lingură nu te mai saturi, îți vine să mănânci tot borcanul. Aveți o miere unica maestre, țineți-o tot așa, nici nu mai zic că atunci când primesc pachetul de la dvs-tra și îl deschid, dinăuntru  vine o aroma deosebita as putea sa spun că se aseamănă cu mirul de la biserica, este o aroma inconfundabila, aroma sănătății și a puritatii, nu te mai saturi s-o mirosi. Am scris aceste rânduri în semn de prețuire pentru nobila munca a stuparitului ecologic. Respect!
Ioana
20.10.2022
Despre produsele APITHERA
Am primit produsele.Sunt incantata de calitatea lor.Mierea de mai este extraordinara!
Voi reveni cu o noua comanda.Si polenul....
Veronica
24.10.2022
Foarte buna
O miere foarte buna atât cea de mai cât și cea de mana. De acum numai de la dvs. voi comanda. Foarte bine și îngrijit ambalata. Se vede respectul pentru client și produs.
Roxana
21.11.2022
Foarte buna
Am cumpărat mierea de mana și mierea de mai și pot spune ca sunt nemaipomenit de bune . Se vede respectul pentru client și produs ! Recomand !* Informațiile de pe pagina www.apithera.ro sunt prezentate cu scop de completare a informațiilor generale , nu au rolul de a diagnostica sau trata afecțiuni medicale și nu substituie sfaturile sau prescripțiile medicului. Citește aici despre declarația la descrierea produselor