1. Prima pagina
  2. »
  3. Produse din stup
  4. »
  5. Miere pură
  6. »
  7. Miere pură de primăvară
  8. »
  9. Miere pură de primăvară 390gr
Miere pură de primăvară 390gr
  • Miere pură de primăvară 390gr
  • Miere pură de primăvară 390gr
  • Miere pură de primăvară 390gr
  • Miere pură de primăvară 390gr

Miere pură de primăvară 390gr

Miere naturală, pură de primăvară pentru  apiterapie, de pe dealurile submontane din zona Tușnad. Stimulează metabolismul, detoxifică, vitalizează.


Beneficiile mierii pure de primăvară

Mierea de primăvară conţine 3 tipuri de miere: de salcie, de pomi fructiferi, de păpădie.

Copiii sunt cei care pot beneficia în cea mai mare măsură de pe urma consumului de miere de primăvară. În perioada de dezvoltare facilitează evoluția lor fizică, motrică, influențând pozitiv factorii de creștere.
Se absoarbe direct în tubul digestiv fără a produce o fermentare, asigură activarea proceselor enzimatice specifice, un ajutor de nădejde al metabolismului general.

Glucidele și ologoelementele din miere facilitează absorbția și transportul elementelor nutritive din alimentație, ușurând astfel metabolismul. Ajută la creșterea bacteriilor intestinale bune, care sunt direct responsabile pentru imunitatea digestivă, dar și pentru cea generală.

Proprietățile plantelor de pe care a fost culeasă mierea de primăvară

Păpădia ajută la vindecarea bolilor de ficat în diferite forme şi stadii, dar şi a vezicii biliare. Planta acţionează ca un diuretic puternic, purifică sângele şi sistemul digestiv, ajută la eliminarea metalelor grele din organism şi la dizolvarea pietrelor de la rinichi. Păpădia favorizează eliminarea depunerilor de grăsime de pe artere şi face sângele mai fluid.

Pomii fructiferi (prun, cireş, măr, păr, ) au efect antibacterian, anticolesterolemic, digestiv, laxativ, tonic. Mierea de pomi fructiferi are proprietăți benefice și în afecțiunile renale, în cele intestinale.

Salcia este un puternic energizant natural pentru organism deoarece conţine zaharuri naturale simple, direct asimilabile, vitamine, în special B6 şi C, precum şi antioxidanți, acizi graşi polinesaturaţi, minerale şi oligoelemente.
Această plantă ajută la refacerea organismului după perioadele mai lungi de boală sau de convalescenţă, redând energia de care corpul are nevoie pentru a se reface rapid. De asemenea, este un foarte bun energizant în perioadele de suprasolicitare intelectuală şi fizică.

Proveniența mierii naturale de primăvară

Mierea pură de primăvară provine din stupina proprie, este o miere fin cristalizată, un proces natural al mierii adevărate. Datorită cristalelor fine din compoziție, o poți lua ușor cu lingurița și avantajul este că nu curge de pe ea.

După extragerea din stup într-un interval de doar 4 săptămâni se transformă din stare semifluidă în cea cristalizată.

Mierea naturală de primăvară nu a fost filtrată, tratată termic, sau falsificată cu zaharuri, provine din stupi întreținuți pe principii tradiționale și ecologice în scopul menținerii tuturor beneficiilor terapeutice.

Doza profilactică a mierii pure de primăvară

La adulți se recomandă 3-6 linguri/zi.

La copii se recomandă în felul următor:

  • copii de 1-3 ani, între 1-3 lingurițe/zi
  • copii de 4-7 ani, între 3-5 lingurițe/zi
  • copii peste 8 ani, între 4-6 lingurițe/zi

Cantitatea zilnică se împarte în trei prize, cu o oră înainte sau după mese. În cazul oricărui deranj la stomac, se consumă împreună cu lichide.

 

Mai multe informaţii interesante depre miere găseşti pe blog:

Ce putem face împotriva crampelor musculare?
Miere vs Zahăr

 

27,00 lei
Gramaj
Cantitate:
Adaugă în coș


Recenzii




* Informațiile de pe pagina www.apithera.ro sunt prezentate cu scop de completare a informațiilor generale , nu au rolul de a diagnostica sau trata afecțiuni medicale și nu substituie sfaturile sau prescripțiile medicului. Citește aici despre declarația la descrierea produselor