1. Prima pagina
 2. »
 3. Produse din stup
 4. »
 5. Miere pură
 6. »
 7. Miere pură de primăvară
 8. »
 9. Miere pură de primăvară 960gr
Miere pură de primăvară 960gr
 • Miere pură de primăvară 960gr
 • Miere pură de primăvară 960gr
 • Miere pură de primăvară 960gr
 • Miere pură de primăvară 960gr
 • Miere pură de primăvară 960gr

Miere pură de primăvară 960gr

Miere naturală, pură de primăvară pentru  apiterapie, de pe dealurile submontane din zona Tușnad. Stimulează metabolismul, detoxifică, vitalizează, greutate 960gr.


Beneficiile mierii pure de primăvară

Mierea de primăvară este culeasă de albine din nectarul următoarelor plante: salcie, pomi fructiferi, și păpădie.

Copiii sunt cei care pot beneficia în cea mai mare măsură de pe urma consumului de miere de primăvară. În perioada de dezvoltare facilitează evoluția lor fizică, motrică, influențând pozitiv factorii de creștere.
Se absoarbe direct în tubul digestiv fără a produce o fermentare, asigură activarea proceselor enzimatice specifice, un ajutor de nădejde al metabolismului general.

Glucidele și ologoelementele din miere facilitează absorbția și transportul elementelor nutritive din alimentație, ușurând astfel metabolismul. Ajută la creșterea bacteriilor intestinale bune, care sunt direct responsabile pentru imunitatea digestivă, dar și pentru cea generală.

Proprietățile plantelor de pe care a fost culeasă mierea de primăvară

Păpădia ajută la vindecarea bolilor de ficat în diferite forme şi stadii, dar şi a vezicii biliare. Planta acţionează ca un diuretic puternic, purifică sângele şi sistemul digestiv, ajută la eliminarea metalelor grele din organism şi la dizolvarea pietrelor de la rinichi. Păpădia favorizează eliminarea depunerilor de grăsime de pe artere şi face sângele mai fluid.

Pomii fructiferi (prun, cireş, măr, păr, ) au efect antibacterian, anticolesterolemic, digestiv, laxativ, tonic. Mierea de pomi fructiferi are proprietăți benefice și în afecțiunile renale, în cele intestinale.

Salcia este un puternic energizant natural pentru organism deoarece conţine zaharuri naturale simple, direct asimilabile, vitamine, în special B6 şi C, precum şi antioxidanți, acizi graşi polinesaturaţi, minerale şi oligoelemente.
Această plantă ajută la refacerea organismului după perioadele mai lungi de boală sau de convalescenţă, redând energia de care corpul are nevoie pentru a se reface rapid. De asemenea, este un foarte bun energizant în perioadele de suprasolicitare intelectuală şi fizică.

Proveniența mierii naturale de primăvară

Mierea pură de primăvară provine din stupina proprie, este o miere fin cristalizată, un proces natural al mierii adevărate. Datorită cristalelor fine din compoziție, o poți lua ușor cu lingurița și avantajul este că nu curge de pe ea.

După extragerea din stup într-un interval de doar 4 săptămâni se transformă din stare semifluidă în cea cristalizată.

Mierea naturală de primăvară nu a fost filtrată, tratată termic, sau falsificată cu zaharuri, provine din stupi întreținuți pe principii tradiționale și ecologice în scopul menținerii tuturor beneficiilor terapeutice.

Doza profilactică a mierii pure de primăvară

La adulți se recomandă 3-6 linguri/zi.

La copii se recomandă în felul următor:

 • copii de 1-3 ani, între 1-3 lingurițe/zi
 • copii de 4-7 ani, între 3-5 lingurițe/zi
 • copii peste 8 ani, între 4-6 lingurițe/zi

Cantitatea zilnică se împarte în trei prize, cu o oră înainte sau după mese. În cazul oricărui deranj la stomac, se consumă împreună cu lichide.

Mai multe informaţii interesante depre miere găseşti pe blog:

Ce putem face împotriva crampelor musculare?
Miere vs Zahăr

 

47,00 lei
Gramaj
Cantitate:
Adaugă în coș

Mărturiile voastre

Roxana,Timisoara

"Foarte bună mierea! Cea de primăvară e preferata mea, e deosebita. Și celelalte sortimente sunt foarte bune, distincte ca aroma și aspect. Recomand cu drag, maestrul mierar e foarte amabil, răspunde la e-mailuri și la întrebări."


Livia, Bucuresti

"Produse de calitate, eu am cumparat miere si pastura si sunt altfel decat ce gasesti in rest. Mierea are o textura deosebita si este foarte aromata. Forma de prezentare si livrarea sunt impecabile iar articolele scrise de dumneavoastra le citesc cu placere. Multumesc!"


Corina, Cluj

" Multumesc din suflet ca existati si faceti asa o MIERE - Hrana Zeilor ! Sunt recunoscatoare, infinit! "


Tina, Cluj

"Produse de calitate, eu am cumparat miere si pastura si sunt altfel decat ce gasesti in rest. Mierea are o textura deosebita si este foarte aromata. Forma de prezentare si livrarea sunt impecabile iar articolele scrise de dumneavoastra le citesc cu placere. Multumesc!"


Carmen, Slatina

" Multumesc mult pentru produsele dvs. si pt bonusul de polen. Am gustat si mierea, este nemaipomenita. Mii de multumiri. "Părerile voastre

Gândulescu Cristina
11.02.2020
Minunată!!!
Mierea de primăvară, absolut Minunată!!!
Dorin
19.08.2020
O miere excepțională
O miere excepțională. Se vede clar diferența față de ce am consumat până acum din alte surse. Fiecare sortiment are o textură și aromă unică, deosebită. Se simte clar gustul natural și aroma intens parfumată a florilor. Multă mulțumire și respect domnule Szabi pentru eforturile depuse în a oferi miere de albine naturală, nefalsificată, netratată termic, sănătoasă și din păcate greu de găsit în ziua de azi. De aceea vă voi susține în continuare și vă doresc multă multă sănătate!
SicOdi
12.03.2021
O miere minunata!
Multa multumire pt efortul depus in a ne oferi aceasta miere minunata. Un gust deosebit.
Cazacu
24.02.2023
Calitatea I!
Miere, păstură, tinctură - foarte mulțumită. Sănatate maestrului mierar și lucrătoarelor sale și spor la treabă!* Informațiile de pe pagina www.apithera.ro sunt prezentate cu scop de completare a informațiilor generale , nu au rolul de a diagnostica sau trata afecțiuni medicale și nu substituie sfaturile sau prescripțiile medicului. Citește aici despre declarația la descrierea produselor