1. Prima pagina
 2. »
 3. Produse din stup
 4. »
 5. Miere pură
 6. »
 7. Miere pură de salcâm
 8. »
 9. Miere pură de salcâm 390gr
Miere pură de salcâm 390gr
 • Miere pură de salcâm 390gr
 • Miere pură de salcâm 390gr
 • Miere pură de salcâm 390gr
 • Miere pură de salcâm 390gr

Miere pură de salcâm 390gr

Miere naturală, pură de salcâm, pentru scopuri apiterapeutice, cu proprietăți antiseptice, calmante, antiacid, din stupi întreținuți pe principii ecologice.


Beneficiile mierii pure de salcâm

Mierea de salcâm este una dintre cele mai fine şi delicioase tipuri de miere. Este cunoscută pentru urmîtoarele beneficii:

 • antiseptice şi calmante a tusei
 • elimină astenia și nevrozele
 • adjuvant în tratamentul ulcerului gastroduodenal
 • este un tonic excelent pentru copii
 • redarea poftei de mâncare a micuţilor

Compoziția mierii naturale de salcâm

Conține vitaminele A, complexul B: B1, B2, B3, B5 şi B6, B12 şi vitamina C, minerale și macroelemente precum fosfor, fier, calciu, potasiu şi cupru, dar şi antibiotice naturale, enzime, acizi fenolici şi flavonoide.
Mierea de salcâm are PH-ul cel mai puțin acid dintre sortimentele de miere, cristalizează mai mult mai greu faţă de alte tipuri de miere şi rar în proporţie de 100%, deoarece conţine mai multă fructoză decât glucoză.

Proprietățile salcâmului

Florile de salcâm au efect calmant şi sunt utilizate în diferite afecţiuni, în special ale sistemului nervos, digestiv şi pulmonar. Se recomandă persoanelor suferinde de ulcer, gastrită, reflux gastro-esofagian, crampe abdominale. Simpla inhalare a parfumului florilor de salcâm ajută la ameliorarea tensiunilor sufleteşti.

Datorită conţinutului bogat de uleiuri volatile, robinină, flavone şi acacină, salcâmul se utilizează în tratarea afecţiunilor psihosomatice cum ar fi: epuizarea nervoasă, anxietatea, depresia, tulburările de memorie şi lipsa apetitului. De asemenea, are efect antiseptic, util in calmarea tusei.

Proveniența mierii naturale de Salcâm

Mierea pură de salcâm provine din stupina proprie, este singurul sortiment de miere pe care îl vei primi sub formă necristalizată.

Mierea naturală de salcâm nu a fost filtrată, tratată termic, sau falsificată cu zaharuri, provine din stupi întreținuți pe principii tradiționale și ecologice în scopul menținerii tuturor beneficiilor terapeutice.

Doza profilactică a mierii pure de salcâm

La adulți se recomandă 3-6 linguri/zi.

La copii se recomandă în felul următor:

 • copii de 1-3 ani, între 1-3 lingurițe/zi
 • copii de 4-7 ani, între 3-5 lingurițe/zi
 • copii peste 8 ani, între 4-6 lingurițe/zi

Cantitatea zilnică se împarte în trei prize, cu o oră înainte sau după mese. În cazul oricărui deranj la stomac, se consumă împreună cu lichide.
 

Mai multe informaţii interesante depre miere găseşti pe blog:

Ce putem face împotriva crampelor musculare?
Miere vs Zahăr

 

 

33,00 lei
Gramaj
Cantitate:
Adaugă în coș

Mărturiile voastre

Iulia, Bucuresti

"Am primit astazi comanda! Produse minunate ! Va multumesc! Un gust si o consistenta ce nu am mai intalnit! Felicitari Maestre Mierar!"


Mirela, Craiova

"Excelenta! Este cea mai buna miere pe care am gustat-o până acum! Va mulțumesc!"


Catalina, București

"Cea mai bună miere de salcâm, chiar sunteți un maestru în a o prepara!!! Am comandat și miere polifloră care e la fel de parfumată și gustoasă!!!"


Cristina, Dambovita

"Astazi am primit coletul de la dumneavoastra, vreau sa va spun MULTUMESC ! Este pentru prima data in foarte multi ani cand mananc miere de salcam cu gustul mierii facute de bunicul meu!!!"Părerile voastre

LUMINIȚA PLUGARIU
06.11.2020
MIERE EXCEPȚIONALĂ!
O miere MINUNATĂ!
Emilia
09.01.2022
O miere autentica
Am comandat acum 3 saptamani miere de salcam pentru ca tocmai descoperisem pe Facebook, Apithera. Am primit-o in cateva zile si am avut surpriza sa constat ca n- am mai mancat o miere cu cu un asa gust si aroma din 1964 Incredibil ce diferita e de tot ce vinde la piata si in supermarket. Eu folosesc mierea ca somnifer Se intampla sa ma trezesc noaptea si dupa o lingurita de miere adorm rapid, un somn profund si linistit. Recomand celor cu insomnii sa incerce. Va multumim ca existati dl Szabi.* Informațiile de pe pagina www.apithera.ro sunt prezentate cu scop de completare a informațiilor generale , nu au rolul de a diagnostica sau trata afecțiuni medicale și nu substituie sfaturile sau prescripțiile medicului. Citește aici despre declarația la descrierea produselor