Polen crud de Mai 300gr
 • Polen crud de Mai 300gr
 • Polen crud de Mai 300gr
 • Polen crud de Mai 300gr
 • Polen crud de Mai 300gr
 • Polen crud de Mai 300gr
 • Polen crud de Mai 300gr
 • Polen crud de Mai 300gr

Polen crud de Mai 300gr

Polen natural de mai, crud, pentru apiterapie, din plante medicinale. Crește rezistența vaselor sanguine, scade nivelul colesterolului rău, hipotensiv. Greutate 300gr.


Polenul crud de mai conţine 3 tipuri de polen crud: de salvie, de păducel şi de cimbrişor

Polenul crud de mai este un produs complet şi complex datorită compuşilor săi care înglobează toate caracteristicile celor 3 tipuri de polenuri pe care le conţine: polenul de păducel, de salvie şi de cimbrişor. Dar cea mai importantă funcţie a sa este aceea de protecţie a unuia dintre organele vitale ale organismului uman: inima.

Polenul crud de mai ajută la menţinerea elasticităţii vaselor sangvine şi a valorii tensiunii arteriale în parametri optimi. Conține cantități însemnate de vitamina C, vitamina E și flavonoizi un coctail bogat în antioxidanți, capabili să neutralizeze radicalii liberi, aceștia fiind corelați cu bolile coronariene.

Proprietățile păducelului

Păducelul este foarte cunoscut pentru proprietăţile sale terapeutice deosebite în tratarea bolilor cardiovasculare, păstrând flexibilitatea mușchiului inimii şi a pereţilor vaselor sangvine. Efectele sale vasodilatatoare, în special la nivelul vaselor coronariene şi periferice, sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri astfel că, popular, păducelul mai este denumit şi “doctorul inimii”.

Printre afecţiunile cardiace în care se utilizează se numără:

 • hipertensiunea arterială – ajută la nornalizarea acesteia, ca urmare a îmbunătăţirii vascularizării
 • tulburările de ritm cardiac, palpitaţiile, tahicardia, angina pectorală
 • nevrozele cardiace
 • ateroscleroza coronariană

Proprietățile salviei

Salvia are proprietăţi antioxidante şi este utilă în profilaxia, dar şi în tratamentul bolilor cardiovasculare, al infarctului miocardic, al accidentelor vasculare şi al afecţiunilor vaselor sangvine. De asemenea, ajută la normalizarea nivelului colesterolului şi scade riscul apariţiei trombozelor.

Proprietățile cimbrişorului

Cimbrişorul este o plantă cu proprietăţi terapeutice recunoscute de secole. Această plantă activează circulaţia sangvină, având efect tonic asupra inimii și centrilor nervoși, stimulează funcţiile hepatice şi are rol în dischinezie biliară, enterocolite, dureri de stomac, crampe abdominale, constipaţie hemoragii interne şi hemoroizi.

Doza profilactică a polenului crud de mai

Mod de administrare: 1 lingură (15 grame) de 2 ori pe zi, în cure de şase săptămâni, cel puţin de două ori pe an. La copii se recomandă o linguriță pe zi.

Consumul polenului se începe treptat, de la 1-2 grăuncioare în prima zi, 4-5 grăuncioare în a doua zi, până se ajunge la doza recomandată.

Păstrarea polenului crud natural

Se păstrează obligatoriu la congelator. Datorită conținutului scăzut de apă, nu îngheață și se poate consuma imediat cum se scoate din congelator. Păstrat în frigider, este recomandat să se consume în 10 zile.

Contraindicaţii la polenul crud de Mai

Polenul crud nu se va consuma de către persoanele alergice la polenul de albine sau la produsele apicole. Consumul polenului crud este recomandat sub îndrumarea unui specialist, apiterapeut în următoarele cazuri: colesterol ridicat, hiperfuncţii tiroidiene.
 

Mai pe larg despre polenul crud am scris pe blogul meu:

Despre polenul crud pe înţelesul tău!

 

40,00 lei
Gramaj
Cantitate:
Adaugă în coș

Mărturiile voastre

Iuliana, Iasi

“ Bună ziua Szabi,
Mulțumesc pentru sfat, in ultimul colet am comandat păstură si tinctură de propolis și luăm în fiecare dimineață. O lună în urmă am făcut cura cu polen crud. Toate produsele trimise sunt exceptionale atât calitativ cât si curativ. ”


Iulian, Suceava

" Am consumat acest produs(de mai) deorece sufar de angina pectorala. Atat timp cat am consumat acest produs m-am simtit plin de energie ca o albinuta si chiar si in gandire.
Am intrerupt o saptamana din anumite motive si deja am simtit o usoara modificare a starii mele de sanatate care nu prevestea nimic bun.

Au inceput sa apara sporadic dureri m-am molesit si chiar somnul mi s-a modificat. Dar polenutul a sosit astazi cu gustul sau nemaipomenit si sunt sigur ca urmeaza vremuri bune .Voi continua sa-l consum timp mai indelungat. Multumesc maestre! "Părerile voastre

Iulian
19.01.2020
Foarte bun
Într-un review anterior am uitat sa specific că luând acest polen am uitat de problemele pe care le aveam cu colecistul încă de tânăr ;aveam o jenă in partea dreapta care apărea după ce mâncăm ceva care necesita evacuarea bilei .Uneori nu puteam dormi nici noaptea ,mă balonam ,mi.era frica sa mai mănânc seara iar daca o făceam eram foarte precaut in ce privește alegerea alimentului.Primele rezultate au apărut după o săptămână și consum acest polen de vreo 8 luni.Acum pot manca orice .,bineînțeles fara abuzuri ,nu mai sunt atât de tânăr.Am ajuns la concluzia că acest superaliment acționează pe mai multe planuri in corpul omenesc.
Victoria
10.03.2020
Un produs minunat
Am primit acest polen și am început să îl consum. Trebuie să spun de la început că grija producătorului pentru produsele vândute și pentru felul în care ele ajung la consumator m-a impresionat.
Dincolo, însă, de aceste amănunte, care spun însă mult despre valorile producătorului, polenul este de o calitate excepțională. Consum multe produse ale stupului. Polenul Apithera este printre cele mai bune. Am tensiune oscilantă. Era 14/8 cand eram linistita, dar aveam pusee de tensiune si ajungeam la 17/18 cu 9/10. Acum am 12/7, 13/8 si ma simt minunat. Nu mai beau cafea decat din cand in cand (de placere). Nu mai am nevoie, simt cum polenul imi da energie si putere. Multumesc pentru aceste produse. Voi comanda in continuare pentru ca astfel de producatori trebuie sustinuti.
Carmen
18.05.2020
Minunat
Am comandat pentru prima data acest produs acum dacă săptămâni. Am tot folosit pana acum de la alt producător, alt tip. Când am pus prima linguriță în gură, am avut senzația că sunt pe o pajiște plina cu flori și mirosul de natură pură a rămas în minte minute bune. Gustul, grozav. Dar după 10 zile deja sunt mai energica. Mâine voi face o noua comanda. Recomand.
GABRIELA MODREANU
06.01.2023
de exceptie
Polenul de mai este exceptional(,la fel ca toate celelalte produse din stup pe care le-am comandat:tinctura de propolis,propolis ,miere de mana,miere de mai) atat in ceea ce priveste aspectul,gustul plin de parfum floral,prezentarea si nu in ultimul rand respectul pentru consumator.Abia am primit coletul si deja ma gandesc ce sa mai comand.Recomand cu toata increderea.* Informațiile de pe pagina www.apithera.ro sunt prezentate cu scop de completare a informațiilor generale , nu au rolul de a diagnostica sau trata afecțiuni medicale și nu substituie sfaturile sau prescripțiile medicului. Citește aici despre declarația la descrierea produselor