Polen pomi fructiferi și păpădie 300gr
  • Polen pomi fructiferi și păpădie 300gr
  • Polen pomi fructiferi și păpădie 300gr
  • Polen pomi fructiferi și păpădie 300gr
  • Polen pomi fructiferi și păpădie 300gr
  • Polen pomi fructiferi și păpădie 300gr

Polen pomi fructiferi și păpădie 300gr

Polen natural, de pomi fructiferi și păpădie, pentru apiterapie, susține metabolismul proteic, glucidic și lipidic, importante în menţinerea funcţiilor metabolice în parametri optimi. Greutate 300gr.


Beneficiile polenului crud de pomi fructiferi și păpădie

Polenul crud de pomi fructiferi(meri, peri, cireşi) și păpădie este bogat în vitamine, în special în cele din complexul de vitamine B, care au un rol important în metabolismul carbohidraților,  combustibilii naturali, de primă clasă ai celulelor noastre!

Polenul crud de pomi fructiferi și păpădie, prin asimilarea rapidă și ușoară în sistemul digestiv, aduce un aport nutritiv foarte valoros, este un regulator al funcțiilor metabolice, îmbunătățind astfel metabolismul.

Combinaţia de polen crud de pomi fructiferi şi păpădie este foarte bogată în substanţe nutritive care ajută în special la menţinerea sănătăţii ficatului şi la menţinerea funcţiilor metabolice în parametri optimi.

Compoziţia polenului crud de pomi fructiferi și păpădie

Conţine foarte multe proteine, vitamine, amino-acizi şi oligoelemente: fier, cupru, potasiu, magneziu, calciu, siliciu, care au rol de catalizatori pentru organism. Proteinele din acest tip de polen sporesc rezistenţa ţesutului hepatic la toxine.

Proprietățile fructiferelor și ale păpădiei

Fructiferele sunt considerate întăritori generali, alimente cu o asimilabilitate ușoară pentru organism, la începutul evoluției umane fiind hrana principală.

Păpădia este considerată o plantă tămăduitoare pentru ficat şi pentru sănătatea digestiei. Păpădia este un diuretic natural, favorizând eliminarea toxinelor din organism şi purificând sângele. Prin purificarea sângelui, ficatul este eliberat de stres şi de toxine şi are mai puţin de lucru. De asemenea, păpădia este un ajutor de nădejde pentru diabetici întrucât stimulează producerea insulinei şi controlează glicemia.

Doza profilactică a polenului crud de pomi fructiferi și păpădie

1 lingură(15gr) pe zi, în cure de cel puţin 2 luni. La copii se recomandă o linguriță pe zi.

Consumul polenului se începe treptat, de la 1-2 grăuncioare în prima zi, 4-5 grăuncioare în a doua zi, până se ajunge la doza recomandată.

Păstrarea polenului crud natural

Se păstrează obligatoriu la congelator. Datorită conținutului scăzut de apă, nu îngheață și se poate consuma imediat cum se scoate din congelator. Păstrat în frigider, este recomandat să se consume în 10 zile.

Contraindicaţii la polenul crud

Polenul crud nu se va consuma de către persoanele alergice la polenul de albine sau la produsele apicole. Consumul polenului crud este recomandat sub îndrumarea unui specialist, apiterapeut în următoarele cazuri: colesterol ridicat, hiperfuncţii tiroidiene.

 

Mai pe larg despre polenul crud am scris pe blogul meu:

Tu cunoști secretul longevităţii?

Cum are loc regenerarea organismului?

Cel mai mare mit privind detoxifierea!

Despre polenul crud pe înţelesul tău!

De ce apicultorii trăiesc mai mult?

 

39,00 lei
Gramaj
Cantitate:
Adaugă în coș

Mărturiile voastre

Gabriela Jolie

" Am fost placut surprinsă din toate punctele de vedere: gustul polenului ...usor parfumat,catifelat as indrazni sa spun,dulceag sunt o încântare pt papilele mele gustative, pastura, mierea extraordinară, beneficiile fiecărui produs în parte...ce sa va spun...apreciez munca si tot ce faceti dumneavoastra împreună cu albinutele, inca o data felicitări si multumesc foarte mult. "


Marcela, Brașov

" Au ajuns produsele, polenul are un gust extraordinar, e cel mai bun pe care l-am mâncat până acum. Si mierea de mană la fel.
Mulţumim! "


Claudia, Tg Jiu

"Zilele trecute am primit comanda de la dumneavoastră. Vă mulțumesc pentru că existați și putem găsi produse așa bune . Toate produsele pe care le-am comandat sunt excepționale și au ajuns în regulă la mine inclusiv polenul crud. Vă mulțumesc și cu siguranță voi comanda și alte produse."Părerile voastre

Cătălina Dima
27.03.2024
Super
Un produs minunat, un respect ptr clienți extraordinar. Ne câștigați increderea mereu, multumim!
Lidia
25.03.2021
Gustos
Este cel mai gustos polen pe care l-am incercat până acum. Trebuie să depui un efort deosebit pentru a te opri din mâncat. :)
Carmen
18.03.2021
Deosebit de gustos și calitativ
Am cumpărat polen din toate tipurile de la acest producător. De doi ani de zile alternez polenul de pomi fructiferi cu cel de iunie și de august. Nu am mai fost răcită și mă simt mai bine.
Cristina/Craiova
05.03.2021
Respect si calitate
Multumesc ca v.am descoperit, intr-adevar toate recenziile pe care le.ati primit sunt adevarate :) Voi reveni cu siguranta pt polen, sunt consumatoare constanta. Multumesc inca o data pt grija si respectul pe care il aratati fata de client. Ma-nclin....
Anca Marion
24.02.2020
Produs excelent
Foarte bine conservat și ambalat. Calitate ireproșabilă! Este ceea ce era necesar zonei mele sensibile: ficatul. Mă declar total mulțumită de efectul sau.* Informațiile de pe pagina www.apithera.ro sunt prezentate cu scop de completare a informațiilor generale , nu au rolul de a diagnostica sau trata afecțiuni medicale și nu substituie sfaturile sau prescripțiile medicului. Citește aici despre declarația la descrierea produselor