1. Prima pagina
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Propolis
  6. »
  7. Cum poti reduce consumul de medicamente?

Blog

Cum poti reduce consumul de medicamente?


Mi-ați scris de mai multe ori că ați citi cu mare interes despre cazuri concrete în care starea de sănătate a unei persoane s-a îmbunătățit ca urmare a consumului de produse apicole.


Azi vă prezint un altfel de caz concret şi în viitor voi reveni regulat cu asemenea studii de caz.

Mai jos redau un mesaj primit de la doamna Nina:

"Azi am primit coletele. Vă mulțumesc şi vă felicit pentru ceea ce faceți. Niciodată nu am mâncat o miere atât de bună.

Am rugămintea, dacă nu vă supărați, să-mi opriți 4 borcane cu miere de păpădie (soțul meu are probleme cu ficatul, iar fiul meu cu colecistul, şi de când consumă această miere se simt foarte bine) şi 2 borcane cu miere de mai (eu am probleme cu tensiunea şi din momentul în care am început să consum miere de mai, nu a mai fost nevoie să iau betablocante). Să aveți sănătate şi viață lungă pentru a ajuta în continuare oamenii cu produsele stupului. "

P.S. Aş dori să completez acest citat şi cu faptul că reducerea medicației în cazul Ninei nu se datoreaza doar consumului a unui borcanel de miere de mai. Dânsa a consumat în lunile precedente polen crud şi tinctură de propolis, produsele apicole adevărate se completează reciproc şi au un efect sinergic fantastic!
De asemenea a făcut schimbari în alimentație, în stilul ei de viață. 

Legături intre produse apicole si problemele inimii:

- mierea de albine, în general, şi mierea din plante medicinale de Mai, în special, este un tonic  pentru muşchiul inimii, îmbunătăţind circulaţia sanguină şi ajutând la reducerea palpitaţiilor.

- polenul crud de Mai ajută la menţinerea elasticităţii vaselor sangvine şi a valorii tensiunii arteriale în parametri optimi. Conține cantități însemnate de vitamina C, vitamina E și flavonoizi un coctail bogat în antioxidanți, capabili să neutralizeze radicalii liberi, aceștia fiind corelați cu bolile coronariene.

- propolisul prin compoziţia sa are acțiune favorabilă asupra capilalelor, permeabilității vaselor, este hipotensiv şi vasodilatator, normalizează nivelul grasimilor in sănge.

Dozele pe care le-a consumat doamna Nina, au fost cele profilaxice, pe care le găsiți la descrierea fiecărui produs apicol de pe pagină, secțiunea produse>>>


PS. Părerea mea personală este că curele naturiste se fac paralel cu tratmentul medicamentos si abia cănd sunt rezultate clare de inbunătăţire se poate renunţa treptat la medicamente, consultănd permanent medicul curant.


Îți doresc o zi cu multă sănătate!
Szabi, Maestrul MierarDacă ți-a plăcut acest articol, recomandă-l si prietenilor tăi pe facebook

Secrete de sănătate
pe care nici apicultorii nu le dezvăluie!

Vei primi GRATUIT cunoștințe utile care te vor ajuta la prevenirea și combaterea numeroaselor probleme de sănătate.