1. Prima pagina
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Propolis
  6. »
  7. Despre Covid, ceea ce nu ți-au spus încă!

Blog

Despre Covid, ceea ce nu ți-au spus încă!

Nu ți-am scris de o vreme bună, dar de acum, cum te-ai obișnuit, vei primi din nou materiale utile de la mine. Această pauză s-a datorat faptului că am avut un sezon apicol greu, nu am avut timp nici măcar să-ți scriu.


Nu am vrut să încep cu corona-virus pentru că mass-media nu vorbește despre altceva, însă am primit o mulțime de întrebări de la voi în această temă, mai ales acum că numărul îmbolnăvirilor este din nou „ridicat”, astfel mai bine îmi exprim public părerea.

În al doilea rând cred că este nevoie să abordăm problema Covid din punctul de vedere al „sistemului imunitar corespunzător” și nu din perspectiva alarmărilor, intimidărilor, restricțiilor, deoarece dimensiunea fricii generate este direct proporțională cu scăderea apărării sistemului nostru imunitar.

Menționez și faptul că „puterea” știe exact că oamenii care trăiesc în frică pot fi ușor manipulați.

Ca introducere aș vrea să împart cu tine o idee foarte importantă care sună astfel:

Într-un mediu steril nu se poate construi un sistem imunitar puternic!

Și în legătură cu această idee iată o poveste scurtă despre mine:

- în copilăria mea, când s-a putut, am fost la bunici și nici nu puteam fi chemat în casă înainte de lăsarea serii. Ziua a trecut fără ca nimic să fie steril, am sărit pe clăile de fân, am călărit porcul de fiecare dată (desigur cum a luat la fugă și după câteva pași am căzut întotdeauna :-), aproape nu era ocazie să nu obțin o zgârietură, julitură.

Nu era nici un material organic pe care să nu-l fi gustat, chiar și „drajeul de miel”. Nu este secret că eu nu am fost un „copil bun”. Și nu am fost separați unul de la altul, de fiecare dată ne-am adunat pe câmpul din spatele caselor într-o duzină de copii.

Dacă ne petrecem mai mult timp închiși sau trăim în condiții sterile, sistemul nostru imunitar va fi mai slăbit în mod dovedit, acesta este un fapt microbiologic, adevărat atât în cazul copiilor, cât și în cazul adulților. Copiii care cresc în „praf”, și nu sunt protejați împotriva tuturor, vor deveni adulți cu un sistem imunitar mai puternic decât copii ocrotiți, care voi fi mai predispuși la afecțiuni, bacterii, viruși.

Vezi de exemplu, India sau țara cea mai afectată din Africa, Africa de Sud, primul gând ar fi că Covid 19 va lua mare amploare și vor muri foarte mulți. Însă în aceste țări sărace și cu servicii medicale subdezvoltate rata mortalității al Covid este mai puțin de jumătate decât mediul european.

Cum se poate întâmpla așa ceva?

De exemplu astfel:

- încât majoritatea grupurilor de populații sus-menționate trăiesc în aglomerații mari, în condiții foarte precare, copiii cresc pe stradă și uite așa am ajuns înapoi și la povestea spusă despre mine. Este un factor important și faptul că în țările menționate se află în uz și tratamentele tradiționale, de exemplu învătăturile ayurvedice în India.

Sau în China, nu la mult timp după declanșarea pandemiei au început să utilizeze în spitale formule naturale pe bază de plante recomandate de MTC (medicina tradițională chineză), paralel cu metodele alopate. Rata mortalității a scăzut de la 4% la 1%!

Este o legitate naturală faptul că trăim printre o mulțime de bacterii, viruși și acest lucru este în ordine, numai astfel se poate dezvolta un sistem imunitar corespunzător de puternic. Flora noastră intestinală (adică totalitatea bacteriilor din sistemul nostru intestinal) este cel mai important component al sistemului nostru imunitar.

Atunci după părerea ta trebuie distruse cu toate mijloacele, cu alimentele hiperprocesate-conservate, o multitudine de insecticide, pesticide, chimicale folosite peste tot, cu substanțele de dezinfectare din reclame bacteriile, virușii in organismul nostru și din jurul nostru. Sau cum spun reclamele: distruge 99% dintre bacterii.

Asta ar fi catastrofa finală a omenirii!

Pentru a primi o imagine precisă trebuie să-ți spun și cealaltă latură a lucrurilor sau cum mă cunoști nu-mi place să transmit jumătăți de adevăr.

Am vorbit cu câteva persoane care lucrează la secția de terapie intensivă covid, așa că stiu ce se întâmplă la secțiile de terapie intensivă și trebuie să declar că avem de-a face cu un virus adevărat și contagios. Aud de multe ori și teoria conspirației conform căreia dacă a murit cineva la spital atunci în mod obligatoriu trebuie scris pe fișa medicală covid 19, nu cealaltă boală gravă, deja existentă.

Acest lucru trebuie interpretat că persoana decedată a suferit de una sau mai multe boli cu care ar fi putut trăi săptămâni, luni, sau mai mult, însă decesul înainte de vreme a fost cauzat în cele din urmă de virus, deci acesta a figurat pe fișă.

Motivul declanșării decesului este efectul comun al afecțiunilor anterioare și virusul atat de popular al zilelor noastre. „Virusul patogen și periculos” nu ar fi fost capabil singur de așa ceva, dar aceasta a fost ultima picătură din pahar.

Acest lucru înseamnă că virusul nu este cauzatorul principal al problemei

deja înainte se întâmplă ceva în organismul nostru care va face mai receptiv o persoană la anumite afecțiuni, la agenții patogeni. Iar această receptivitate este cauzată de slăbirea apărării a sistemului nostru imunitar.

Din acest fapte trebuie să tragi concluzia că corona-virusul așa de mediatizat este mortală numai într-o proporție foarte mică dintre cazuri și aproape prezintă pericol exclusiv asupra persoanelor care o deficiență imunitară sau s-a deteriorat un ''echilibru'' din organism și astfel, in timp a devenit purtătorul a unei sau mai multor boli.

Dacă însumez cele de până acum atunci trebuie să vezi că corona-virusul nu prezintă un pericol serios asupra majorității oamenilor, le pot contracta, însă organismul lor combate virusul.

Va urma și continuarea acestei prezentări de idei, va avea ca temă ce întărește și ce slăbește sistemul nostru imunitar sau cum să devii rezistent la agenții patogeni astfel zis ''Covidrezistent''. Voi termina articolul în două-trei zile și sămbătă îl vei găsi în casuța ta postală idei, noțiuni cu care poți întări ușor și simplu sistemul tău imunitar.

 

PS. Nu mă voi opri asupra faptului dacă virusul este real sau produs în laborator, fiecare om crede în teoria conspirației în care vrea, de aceea circulă nenumărate versiuni în opinia publică :-)

Îți doresc o zi cu multă sănătate!
Szabi, Maestrul MierarDacă ți-a plăcut acest articol, recomandă-l si prietenilor tăi pe facebook

Secrete de sănătate
pe care nici apicultorii nu le dezvăluie!

Vei primi GRATUIT cunoștințe utile care te vor ajuta la prevenirea și combaterea numeroaselor probleme de sănătate.