1. Prima pagina
 2. »
 3. Blog
 4. »
 5. Lăptişorul de matcă
 6. »
 7. Îmi pare rău, sper să nu te superi!

Blog

Îmi pare rău, sper să nu te superi!


Am fost întrebat de mai multe ori de ce nu există Black Friday și la apicolele nefalsificate pe care, după cum bine știi, le obțin în munți, lângă Tușnad. Am răspuns scurt că nu este și nici nu va fi! Fără supărare!


Acest obicei este construit pe lăcomia omenească; este urât de văzut ce se întâmplă în orașele mari la deschiderea magazinelor, suntem capabili să ne călcăm unii pe alții în picioare, pentru prioritate.

Dar până acum mă cunoști, desigur, și știi că îmi place să ajut, cum pot și cât pot de mult. După argumentele de mai jos, îți spun la ce m-am gândit!

Black Friday este o soluție minune pentru un comerciant care are stocuri infinite la produse importate din China. Scade prețul, face profit pe volumul mare de vânzări. Dar ca producător tradițional, care în sprijinul calității renunță la cantitate, nu pot produce nici măcar cantități suficiente din multe sortimente de apicole.

Pe de o parte, chiar nu îmi permit să fac risipă, iar pe de altă parte, nu îmi permit față de tine să ridic prețul cu o zi înainte, ca ulterior să am de unde să ofer “reduceri”.

Însă în ziua anterioară Black Friday-ului, pe 14 Noiembrie, este ziua mondială a Diabetului. Oare de ce nu vine nimeni să spună că în țară sunt afectate milioane de oameni, să îi ajutam pe ei! Iar ajutorul oferit de produsele apicole este chiar unul eficient.

Citește mai departe, vei fi surprins:

 • s-a dovedit că lăptișorul de matcă nefalsificat, pe termen lung, scade nivelul lipoproteinelor din sânge și, implicit, nivelul glicemiei.
   
 • propolisul acționează direct la nivelul celulelor beta din pancreas. Flavonoizii din propolis, indirect, au legătura în a preveni și a ameliora diabetul. Vă mai pot spune că propolisul, administrat corect, poate reduce cantitatea de insulină administrată.
   
 • polenul crud și păstura în apiterapie sunt indicate pentru diabetici. Vitaminele din polenul crud sunt componente importante în metabolizarea carbohidraților. Prin bogăția de vitamine, minerale, antioxidanți, prin multiple căi, polenul crud este clar hipoglicemiant. În special polenurile crude de la sfârșitul verii.
   
 • despre miere părerile sunt destul de împărțite, deoarece mierea are efect benefic de stimulare asupra celulelor beta din pancreas, dar are, totodată, și un indice glicemic mai ridicat. Se pare că cele mai bune rezultate se obțin dacă se consumă o lingură de miere dimineața, calculată în dieta zilnica de carbohidrați. Astfel, nici diabeticii nu sunt privați de beneficiile extraordinare ale mierii pure asupra sănătății.

P.S. Propun următorul lucru: am selectat câteva categorii de apicole minunate despre care am vorbit aici, și știm că oferă beneficii extraordinare celor cu diabet, la care îți voi oferi prețuri chiar avantajoase, doar în data de 14 Noiembrie între orele 7:00-24:00.

Te aștept în data de 14.11.2019 in magazinul online

P.P.S. După părerea mea, această propunere are sens, dar să îndemni societatea la cumpărături inutile, să procure o nouă mașină de spălat, un televizor, un telefon și să le arunce pe cele actuale, încă funcționale, este, desigur, distrugător pentru planeta noastră!


Îți doresc o zi cu multă sănătate!
Szabi, Maestrul MierarDacă ți-a plăcut acest articol, recomandă-l si prietenilor tăi pe facebook

Secrete de sănătate
pe care nici apicultorii nu le dezvăluie!

Vei primi GRATUIT cunoștințe utile care te vor ajuta la prevenirea și combaterea numeroaselor probleme de sănătate.