1. Prima pagina
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Lăptişorul de matcă
  6. »
  7. Produsele stupului contra coronavirus

Blog

Produsele stupului contra coronavirus

M-a scos din sărite faptul că acum vor să vaccineze și copiii de 5 și 12 ani. De ce? Pentru că spun că transmit virusul mai departe! Păi nu este suficient de clar pentru toată lumea că și cei vaccinați transmit virusul. Și cum să fie acum cu cei vaccinați ...?


Cifrele oficiale arată că riscul de deces pentru copii este de 0,0001%. Atât copilul meu, precum și copilul fiecărei cunoștințe care a trecut prin covid, a trecut prin infecție asimptomatic sau maxim ajungând până la o reacție cu puține tuse sau scurgeri nazale, fără nici o problemă.

Nu cred că era altfel nici în jurul tău. Oricine are un copil cu deficiență imunitară, deja știe de el și atunci părintele vizat poate decide dacă vaccinează sau nu copilul, dar să fie obligatoriu în ciuda atâtor facturi necunoscuți, să sacrificăm copiii noștri?
În acest caz mă gândesc la ce-i în mintea persoanelor de decizie...?


Este deja prea mult și pentru mine, așa că m-am enervat puțin, dar mă întorc la aspectele concrete promise. Eu cred că imunitatea dobândită în mod natural este cea care este eficientă și pe termen lung (vorbesc despre ani), este adevărata soluție. De ce? Pentru că de exemplu

Cea mai bună soluție a Mamei Natură pentru a opri această pandemie sunt celulele T


Iar celulele T vizează ÎNTREGUL virus, inclusiv structura sa interioară, nu numai proteinele externe (spike proteins). Iar imunitatea celulara dobândită în fața coronavirusului, nu dispare după câteva luni, cum este în cazul anticorpilor.

Nu eu am inventat asta, ci a fost raportat de medici și cercetători mult mai calificați decât mine. De aceea cred că cel mai important lucru este să ne menținem sistemul imunitar într-o stare satisfăcător de ridicată. Pentru asta ofer câteva puncte de sprijin cu privire la ce poți face:

În opinia mea, abordarea holistică este cea mai eficientă, astfel consider ca cea mai avantajoasă este utilizarea mai multor metode/terapii. Produsele apicole adevărate cu valori biologice ridicate, datorită mecanismului lor de acțiune complex, sunt ideale pentru stimularea funcțiilor multiple ale sistemului imunitar și în lupta împotriva bacteriilor, virușilor.

 

Pe timpul Covid-ului, cele mai eficiente produse apicole sunt propolisul și lăptișorul de matcă.

Propolisul are efect antiviral direct, prin componente ca acidul cafeic, acidul benzoic, galanginul, dar și prin faptul că este foarte bogat în flavonoide. Unele ingrediente blochează virusul să infesteze și alte celule, altele propagarea lor, sau acționează direct prin distrugerea învelișului exterior al virusului.

 

Cea mai importantă regulă este să introducem în organism într-o cantitate destul de mare și într-un mod eficient. Dacă deja o problemă ne deranjează, nu este suficient să luăm 3x20 de picături de tinctură și să așteptăm să se rezolve.
La majoritatea oamenilor acest lucru nu va fi suficient. În acest caz, se poate administra paralel tinctura de propolis, soluția apoasă de propolis, propolisul brut, dar poți folosi chiar și supozitoare cu propolis.

Și este foarte important să trimitem propolisul la căile respiratorii și plămâni în mod eficient. Inhalatul este foarte potrivit pentru asta.


Iată și o rețetă

Se amestecă ser fiziologic 6 ml (o linguriță); miere de albine nefalsificată 1 ml (se ia puțină miere pe vârful linguriței); tinctură de propolis 30% - 20 picături; se mai poate adăuga ulei esențial de cimbru – 2 picături; recomandat sunt 2-4 ședințe de nebulizare in fiecare zi. Prima dată se amestecă mierea cu tinctura de propolis, astfel aceasta nu se va precipita.

Dar poți folosi, în comerț există mai multe aparate care propolisează aerul. Poți folosi și un spray nazal care conține propolis. Soluții sunt nenumărate.

Lăptișorul de matcă stimulează şi întărește sistemul imunitar
 

După cunoștințele noastre exclusiv în lăptișorul de matcă se găsește acidul 10Hydroxydecenoic, proteina apalbumină și alte peptide care acționează toate ca imunostimulatori. Există studii care după consumul lăptișorului de matcă, atestă o creștere a numărului leucocitelor, astfel mărind și rezistenta în fața infecțiilor respiratorii, atât la cele bacteriene, cat și la cele virale.

În loc de doza zilnică de menținere de 1-2 grame, este necesară o dozare marită și din lăptișorul de matcă, mai ales dacă deja observi anumite simptome. În prize mai mici, dar de mai multe ori pe zi, ținut sub limbă câteva minute.

 

PS. știi că cea mai bună apărare este prevenirea, dar adesea avem tendința să neglijăm acest lucru, așa că cea mai importantă idee din scrisoarea mea de astăzi este că atunci când sesizezi un simptom să acționezi la timp măcar atunci, imediat și cu mai multe instrumente. Astfel o să devii cel mai eficient.


Îți doresc o zi cu multă sănătate!
Maestrul Mierar

 

 

 Dacă ți-a plăcut acest articol, recomandă-l si prietenilor tăi pe facebook

Secrete de sănătate
pe care nici apicultorii nu le dezvăluie!

Vei primi GRATUIT cunoștințe utile care te vor ajuta la prevenirea și combaterea numeroaselor probleme de sănătate.