1. Prima pagina
 2. »
 3. Produse din stup
 4. »
 5. Miere pură
 6. »
 7. Miere pură de salcâm
 8. »
 9. Miere pură de salcâm 960gr
Miere pură de salcâm 960gr
 • Miere pură de salcâm 960gr
 • Miere pură de salcâm 960gr

Miere pură de salcâm 960gr

Miere naturală, pură de salcâm, pentru scopuri apiterapeutice, cu proprietăți  antiseptice, calmante, antiacid, din stupi întreținuți pe principii ecologice. Greutate 960gr.


Beneficiile mierii pure de salcâm

Mierea de salcâm este una dintre cele mai fine şi delicioase tipuri de miere. Este cunoscută pentru urmatoarele beneficii:

 • antiseptice şi calmante a tusei
 • elimină astenia și nevrozele
 • adjuvant în tratamentul ulcerului gastroduodenal
 • este un tonic excelent pentru copii
 • redarea poftei de mâncare a micuţilor

Compoziția mierii naturale de salcâm

Conține vitaminele A, complexul B: B1, B2, B3, B5 şi B6, B12 şi vitamina C, minerale și macroelemente precum fosfor, fier, calciu, potasiu şi cupru, dar şi antibiotice naturale, enzime, acizi fenolici şi flavonoide.
Mierea de salcâm are PH-ul cel mai putin acid dintre sortimentele de miere, cristalizează mult mai greu faţă de alte tipuri de miere şi rar în proporţie de 100% deoarece conţine mai multă fructoză decât glucoză.

Proprietățile salcâmului

Florile de salcâm au efect calmant şi sunt utilizate în diferite afecţiuni, în special ale sistemului nervos, digestiv şi pulmonar. Se recomandă persoanelor suferinde de ulcer, gastrită, reflux gastro-esofagian, crampe abdominale. Simpla inhalare a parfumului florilor de salcâm ajută la ameliorarea tensiunilor sufleteşti.

Datorită conţinutului bogat de uleiuri volatile, robinină, flavone şi acacină, salcâmul se utilizează în tratarea afecţiunilor psihosomatice cum ar fi: epuizarea nervoasă, anxietatea, depresia, tulburările de memorie şi lipsa apetitului. De asemenea, are efect antiseptic, util în calmarea tusei.

Proveniența mierii naturale de Salcâm

Mierea pură de salcâm provine din stupina proprie, este singurul sortiment de miere pe care îl vei primi sub formă necristalizată.

Mierea naturală de salcâm nu a fost filtrată, tratată termic, sau falsificată cu zaharuri, provine din stupi întreținuți pe principii tradiționale și ecologice în scopul menținerii tuturor beneficiilor terapeutice.

Doza profilactică a mierii pure de salcâm

La adulți se recomandă 3-6 linguri/zi.

La copii se recomandă în felul următor:

 • copii de 1-3 ani, între 1-3 lingurițe/zi
 • copii de 4-7 ani, între 3-5 lingurițe/zi
 • copii peste 8 ani, între 4-6 lingurițe/zi

Cantitatea zilnică se împarte în trei prize, cu o oră înainte sau după mese. În cazul oricărui deranj la stomac, se consumă împreună cu lichide.
 

Mai multe informaţii interesante depre miere găseşti pe blog:

Ce putem face împotriva crampelor musculare?
Miere vs Zahăr

 

53,00 lei
Gramaj
Cantitate:
Adaugă în coș

Mărturiile voastre

Catalina, București

Cea mai bună miere de salcâm, chiar sunteți un maestru în a o prepara!!! Am comandat și miere polifloră care e la fel de parfumată și gustoasă!!!Părerile voastre

Av. Corina H.
27.09.2020
Gust bun cu Rost bun
In spatele fiecarui Produs se afla o Poveste!
Am gustat si am constatat ca este admirabil ce a faurit d.nul Szabi- Maestrul Mierar.
Toate produsele comandate sunt atent-dichisite si randuite, bine-mesterite si in-sufletite ...cu o simplitate naturala a unui Gust-bun cu Rost-bun!
Cu cinstita si rotunda admiratie!
Av. Corina.H.* Informațiile de pe pagina www.apithera.ro sunt prezentate cu scop de completare a informațiilor generale , nu au rolul de a diagnostica sau trata afecțiuni medicale și nu substituie sfaturile sau prescripțiile medicului. Citește aici despre declarația la descrierea produselor